Cum a învins un clujean firma Orange, care îl șicana după rezilierea contractului


Un clujean a relatat cum a reușit, deși nu credea că este posibil, să pună cu botul pe labe Orange, care îl șicana după ce și-a reziliat contractul și a cerut portarea numărului la altă companie.

Anul trecut am renuntat la serviciile operatorului de telefonie Orange, portându-mi numerele la alta companie. Motivul? Lipsa condițiilor tehnice, în principal. Adică, nu aveam semnal la telefon, acasă.

Ei, și din acel moment au apărut și problemele:

1. Cererea de reziliere/portare nu se poate face decat telefonic! Degeaba te duci în reprezentanțele lor, incercand sa obtii și un nr de înregistrare! N-ai nici o sansa! Doar telefonic.... Îți zici "OK", o fac așa! Am făcut-o. Au zis că mă sună după 72 de ore, și doar de atunci devine valabilă cererea. OK! M-au sunat după o saptamana jumate!

2. Facturile pentru internet fix (am renuntat la toate serviciile), au venit în continuare!

3. Cand îi sunam și le spuneam ca nu voi plăti absolut nimic, îmi ziceau ca dacă nu plătesc, serviciile nu se vor închide și se vor acumula sume destul de mari! AM PLĂTIT, zicandu-mi ca o sa o rezolv altfel (prin ANPC, deși eram destul de sceptic), sau dacă nu se rezolva, atunci sa fie pierderea mea, dar să se termine odată!

Ce ziceți ca, cu toate ca am efectuat toate plățile, factură pentru internet a continuat să vină?! Inclusiv pe luna Octombrie!

Și asta în condițiile în care i-am mai sunat, am fost în reprezentanța lor, fiind asigurat de fiecare dată că totul e în regulă!

Așa de ”în regula” era, astfel încât mă sunau cei de la recuperari tot la două zile!

Astăzi, cei de la Protectia consumatorului (ANPC), mi-au făcut o surpriză plăcută!

De ce "surpriză"? Pentru că, știind ce sistem împuțit avem, eram foarte sceptic!

Uite că nu e chiar așa! Încă ”aripile" nu sunt tăiate de tot!

De ce v-am plictisit cu amănuntele astea? În cazul în care aveți probleme cu ORICE companie care prestează servicii, nu va lăsați!

Sunt mârșavi, se duc până la limita legii, încearcă să te înșele, exact ca un escroc!

Toate companiile de telefonie au un comportament de escroc sadea!

Sa nu uitați asta!

P.S. Au noroc ca nu sunt procesoman!”, a relatat clujeanul.

81553685_10215790684784747_255113279196626944_o.jpg

Comentarii Facebook