Compania Gameloft cauta la Cluj 50 de "testeri" pentru jocurile de pe Facebook si iPhone


Compania Gameloft, care produce jocuri pentru iPhone si Facebook, cauta testeri pentru centrele din Cluj-Napoca si Bucuresti. Firma vrea sa angajeze 250 de persoane care sa verifice jocurile, dar sa le si produca.

In Cluj-Napoca, compania si-a deschis un sediu in luna august si a angajat 14 oameni, dar mai este nevoie de inca 50. Paul Friciu, managerul general al Gameloft Romania, a anuntat ca la Cluj-Napoca va mai face 50 de angajari si ca in paralel sunt oferite si programe de training, iar cei care sunt buni pot ramane in companie.

"Momentan nu mai intentionam sa deschidem un nou sediu in tara. Pentru Romania e bine asa pana acum, cu doua sedii", a declarat Friciu, citat de Ziarul Financiar.

Salariile oferite sunt atractive, incep de la 250 de euro si ajung la 2.000, pentru programatori. Compania Gameloft cauta persoane cu experienta in productia 3D, absolventi ai facultatilor de automatica, electronica, dar si de matematica sau arte.

Firma a avut in Romania un profit de 227.000 de euro si o cifra a afacerilor de 6,4 milioane de euro.

 

Compania Gameloft a creat pe Facebook jocuri precum Green Farm, care se lupta cum mult mai celebrul Farmville , dezvoltat de compania Zynga. Acum, producatorul este in tratative sa realizeze jocuri dupa serialele de succes "Lost" si "Neveste disperate".

Comentarii Facebook