Compania de Transport Cluj răspunde acuzațiilor că ar ține 52 de troleibuze noi în garaj. Consilierul primarului Capitalei, acuzat de manipulare


Compania de Transport Public Cluj a fost acuzată de consilierul primarului general al Capitalei că ar ține 52 de troleibuze noi în garaj. 

CTP Cluj-Napoca Napoca respinge ”cu hotărâre minciuna și intoxicarea repetate obsesiv de un personaj interesat și ”specializat” în manipulări, cum că ar păstra în garajele Companiei 52 de troleibuze ba moderne, ba modernizate, refuzând să le trimită în trafic. Asta în vreme ce, ar folosi zilnic peste 80 de autobuze diesel vechi de peste 20 de ani și excesiv poluatoare. 

Aceasta este o minciună ordinară, una dintre manipulările și intoxicațiile proferate obsesiv de acest individ care urmărește un singur scop: să defăimeze Compania noastră și să o decredibilizeze în conștiința publică pentru a-i provoca o imagine negativă și daune comerciale.

Scopul acestei intoxicări este să fixeze în conștiința Clujenilor minciuna că în mod premeditat CTP ar folosi autobuze poluatoare, în locul troleibuzelor electrice, verzi pentru a otrăvi aerul nostru, al tuturor”, a comentat CTP. 

Compania de Transport susține că în garaje sunt 41 de troleibuze vechi de 20 de ani. 

Respingem cu indignare această manipulare ordinară!

Adevărul și realitatea sunt acestea: cele 52 de troleibuze sunt de fapt 41 de troleibuze cu o vechime de 19-20 de ani și un rulaj de peste 750.000 de km fiecare. 

CTP a inițiat procedura legală de scoatere la vânzare a acestor troleibuze. 

CTP reamintește călătorilor noștri că flota de transport public a Clujului este cea mai modernă și ecologică din România. 

Scopul și misiunea noastră este să asigurăm un transport public civilizat, sigur și ecologic în Cluj-Napoca și în zona metropolitană.

CTP Cluj-Napoca face un ultim apel către primarul capitalei să dispună consilierului său să înceteze de îndată atacurile, manipularea și dezinformarea la adresa CTP”.

Comentarii Facebook