Compania Coral, premiată cu cea mai importantă distincție din mediul afacerilor (P)



Compania Coral, specializată în serviciile profesionale de deratizare, dezinsectie, dezinfectie si tratamente fitosanitare, a primit cea mai importantă distincție din mediul afacerilor, premiul ”BIZZ 2014”, din partea World Confederation of Businesses (WORLDCOB).

Ceremonia de decernare a premiului a avut loc in 1 si 2 august in cadrul unei somptuoase gale, la Kahala Hotel & Resort, Honolulu, Hawaii.

WORLDCOB este o importantă organizatie ce promoveaza succesul in afaceri a peste 3000 companii din 100 de tari, recunoscand totodata responsabilitatea sociala si abilitatile manageriale deosebite ale liderilor acestor companii.

Totodată, CORAL IMPEX a devenit un membru de elita al WORLDCOB, alaturi de companii de succes din intreaga lume.

A devenit un obicei pentru noi, ca in fiecare an sa fim premiati de catre cele mai importante organizatii internationale de afaceri. Este rezultatul unei munci asidue si sustinute a intregului colectiv, caruia doresc sa ii multumesc pe aceasta cale. Ne-am inscris pe un drum dificil dar frumos, acela de lider in domeniul nostru de activitate, pe care suntem hotarati sa ramanem si in perioada urmatoare”, a declarat Alexandru Badea, Managerul General al Coral Impex.

CORAL IMPEX este una dintre cele mai importante companii prestatoare de servicii DDD din Europa, iar de-a lungul celor 20 de ani de activitate a reușit să obțină peste 50 de premii şi distincţii nationale si internaţionale.

Comentarii Facebook