Clujenii pot să-și facă acum programări GRATUIT la cele mai bune saloane și frizerii din oraș direct pe internet, prin Stailer.ro


La Cluj s-a lansat o nouă platformă online prin care clujenii pot avea acces la cei mai buni stiliști, frizeri și specialiști din industria hair & beauty din oraș.


Astfel, utilizatorii platformei își pot face foarte rapid programări pentru tuns, styling sau alte servicii de înfrumuțesare la unele dintre cele mai bune saloane sau barbershop-uri din oraș, în doar câțiva pași, direct de pe telefon sau de pe laptop. Mai mult, serviciul este gratuit, iar programările pot fi anulate sau modificate la fel de simplu.


Cum se fac programările?

Pentru a-ți face o programare la stilistul preferat este nevoie să urmezi doar de 3 pași simpli:

1. Accesezi platforma Stailer.ro, selectezi tipul serviciului care te interesează (tuns/vopsit/pensat etc.), opțional poți selecta data și ora la care îți dorești, apoi apăsând butonul de ”Căutare” ai acces la întreaga listă de saloane disponibile.

2. Alegi salonul pe care în preferi, selectezi stilistul la care dorești să mergi, apoi adaugi serviciul care te interesează, alegi data și ora la care îți dorești programarea și apeși butonul ”Continuare”.

3. Finalizezi programarea completând numele și numărul tău de telefon sau logându-te în contul tău Stailer. Poți să îți faci un cont gratuit Stailer intrând AICI.

Care sunt avantajele?

Cu ajutorul platformei online Stailer.ro, poți avea acces la un vast catalog de saloane de înfrumusețare, frizerii sau barbershop-uri, toate în același loc, fără a mai fi nevoit să pierzi timp prețios făcând căutări pe internet. Fiecare salon pune la dispoziție informații esențiale pentru clienți (adresa, lista stiliștilor disponibili, lista serviciilor disponibile, prețurile), cât și galerii foto cu tunsori și coafuri realizate de către stiliștii la care te poți programa. De asemenea, ai posibilitatea de a evalua serviciile pe care le-ai primit și de oferi feedback saloanelor.

Un alt avantaj substanțial îl reprezintă ușurința cu care îți poți gestiona programările. Acestea pot fi anulate sau modificate atât din contul tău Stailer, cu un simplu click, cât și dacă te-ai programat fără a avea un cont. Mai mult, la finalizarea programării îți poți selecta singur timpul în care și se va reaminti prin SMS de programarea ta. Totodată, în cazul în care stilistul îți anulează programarea, vei primi o notificare prin SMS.

Cum îți listezi afacerea pe Stailer.ro

Platforma Stailer vine și în sprijinul afacerilor locale, fiind o unealtă importantă pentru dezvoltarea serviciilor oferite de saloane, stiliști și specialiști din industria beauty.

Stailer te poate ajuta să-ți maximizezi profitul completându-ți spațiile libere dintre rezervări și să-ți atragi clienți noi. De asemenea, poți să-ți promovezi serviciile și echipa, prezentându-ți munca realizată în salon pe propria pagină dedicată, astfel încât clienții tăi să poată găsi cu ușurință toate informațiile de care sunt interesați.

Serviciul este disponibil atât pentru stiliști care lucrează independent într-un salon, cât și pentru administratorii de saloane.

Vezi AICI cum poți să îți listezi afacerea pe Stailer.ro.

Despre Stailer

Platforma Stailer.ro este un startul dezvoltate chiar în Cluj-Napoca de către o echipă de antreprenori locali. Ideea care stă la baza proiectului a fost de a îmbunătăți experiența clienților saloanelor clujene oferindu-le tot ce au nevoie într-un singur loc.

Prin aducerea tuturor saloanelor sub aceiași umbrelă ne dorim să îmbunătățim experiența pe care o au clienți salonelor, oferindu-le într-un singur loc beneficii multiple precum: 

Flexibilitate: Posibilitatea de a verifica rapid agenda stiliștilor preferați și a face o programare online 

Diversitate: Utilizatorii pot naviga prin ofertele mai multor saloane pentru a găsi cel mai bun raport dintre calitate/preț. 

Campanii promotionale: Folosind site-ul nostru utilizatorii sunt la curent cu toate campaniile promoționale pe care le desfășoară saloanele.

Recenzii: Utilizatorii pot evalua serviciile stilistului precum si ambientul sau curățenia din saloane.”, transmit inițiatorii proiectului.





Comentarii Facebook