Cluj: Care este restaurantul din Cluj care oferă o masă caldă pentru săraci


 

Un restaurant din Cluj a decis să ofere masă gratuită persoanelor care nu au posibilități. Sunt 100 de oameni pe zi, care sunt ajutați, anunță Foaia Transilvană.

Restaurantul este Casa Vikingilor, care oferă o masă gratuită celor nevoiași în fiecare zi de sâmbătă, între orele 10:30 – 11:30.

Sâmbăta, de la 10,30 la 11:30 oferim tuturor nevoiașilor din Cluj sau împrejurimi o masă caldă, gratuit, la Casa Vikingilor, ei n-au facebook, prin urmare, dacă îi întâlniți sau cunoașteți (oameni fără posibilități sau fără casă) trimiteți-i la locația din Grigorescu, să mănânce! Vom organiza această cantină a nevoiașilor în fiecare sâmbătă, doar la locația precizată, din Cluj!”, a anunțat Casa Vikingilor.

Personalul îl am, gazul oricum îl plătesc și atunci am zis de ce să nu ajutăm oamenii sărmani. Noi ne pregătim să gătim pentru un număr de 30-50 de persoane. Cât costă un meniu zilei. Prețul de cost ca materie primă este de maxim 10 lei. Și atunci cât ar costa 30 de porții, 300 de lei? Nu este o sumă mare, adică 75 de euro nu e o sumă mare, dar faci bine la 30 de oameni”, a declarat Călin Oancea pentru Foaia Transilvană. 

Comentarii Facebook