Celebrating Winter Sale! Descoperă reducerile de până la 70% în magazinele din Iulius Mall Cluj (P)


Prima lună din anul 2021 aduce cu ea surprize pentru iubitorii de fashion. Magazinele din Iulius Mall Cluj te așteaptă cu reduceri fabuloase, așa că este momentul perfect să dai un refresh garderobei tale!

Ești pregătit să primești veștile bune? Vitrinele magazinelor din Iulius Mall Cluj afișează oferte pe care nu trebuie să le ratezi! Articole vestimentare reduse cu până la 70% găsești la Stefanel, Seroussi, Lee Cooper și Kenvelo, iar Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Guess, H&M, Liu Jo, Motivi, U.S. Polo Assn., Superdry, BSB, Levi's și D'S Damat au discounturi de până la 50%. Însă și celelalte branduri ți-au pregătit promoții speciale.

După ce îți alegi noua ținută, asorteaz-o cu o pereche de încălțăminte, care să îți scoată în evidență stilul! Il Passo și Office Shoes au promoții de până la 60%, pe când la Tezyo și Bata prețurile s-au înjumătățit.

Apoi, treci și prin magazinele tale preferate de beauty&care, răsfață-te și strălucește ca o divă cu produsele dorite, dar pe care acum le poți achiziționa la prețuri irezistibile. Douglas și Aha Beauty ți-au pregătit reduceri de până la 60%, Gerovital are oferte de până la 50%, dar și Marionnaud, Beautik Haute Parfumerie, Nala, Inglot, Kiehl's, The Body Shop, The Make-up Shop, L'occitane, GNC Live Well și Profihairshop au o mulțime de surprize. Și dacă tot ești la capitolul self care, treci și pe la magazinele cu accesorii și bijuterii și oferă-ți un dar special. Parfois și Golden Point au reduceri de până la 50%, iar Pandora, Teilor Exclusive și Desiree afișează prețuri atractive.

Reducerile de iarnă au ajuns și în magazinele dedicate celor mai sportivi. U-Man are oferte de până la 70%, iar Buzz, Sport Vision și Under Armour afișează prețuri reduse la o gamă variată de produse. Reduceri speciale a pregătit și standul „U” Cluj.

Și chiar dacă Moș Crăciun abia a lăsat cadourile sub brad, poți să completezi garderoba celor mici cu haine de la Tommy Hilfiger Kids sau Primigi, unde reducerile sunt de până la 50%, cu jucării la jumătate de preț de la Dinoland, dar și cu articole de la Coccodrillo, care sunt reduse cu până la 40%. Treci și pe la Kitchen Shop și află care este produsul lunii, dar și ce oferte îți propune magazinul!

Lista reducerilor continuă și în locațiile care oferă servicii, iar oferta completă poate fi consultată în catalogul Iulius Mall Cluj.

După atâta shopping, cu siguranță ți s-a făcut foame. Restaurantele și cafenelele s-au pregătit și ele cu reduceri apetisante. Vino în foodcourt-ul Iulius Mall Cluj să vezi cu ce bunătăți te întâmpină locațiile tale favorite!

Ne vedem la shopping, în Iulius Mall Cluj!

Comentarii Facebook