Duminica 29 Martie

Când are loc Black Friday 2015 în RomâniaBlack Friday este cea mai cunoscută ”sărbătoare” a retailerilor din întreaga lume, aceștia oferind reduceri masive pentru o singură zi.

Black Friday a ajuns și în România în anul 2011, prin intermediul eMag și Flanco, evenimentul desfășurându-se și în acest an.

Dacă în SUA data este relativ fixă, în România lucrurile nu stau la fel. În general, comercianții de la noi își setează singuri data la care pornesc reducerile, iar unele magazine au promoții timp de săptămâni întregi, spotrivit playtech.ro.

Cu toate că nu au declarat oficial data exactă a Black Friday, magazinele voi oferi produse la reducere începând cu data de 20 noiembrie. În funcție de retailer, reducerile ar putea dura până la sfârșitul weekend-ului, în timp ce unele magazine ar putea continua campania până în 29 noiembrie.

În urma evenimentului, ca în fiecare an, cele mai mari vânzări le înregistrează comercianii din sectorul electricelor și electronicelor, aceștia fiind urmați de cei din sectorul fashion.

Comentarii Facebook