Duminica 29 Ianuarie

Bronzare organică la Centrul de Frumusețe Farmec din Cluj (P)Centru de Frumusețe deschis de Farmec la Cluj beneficiază acum de o nouă facilitate în tendințe: bronzarea organică. Aceasta este o procedură inovatoare, noninvazivă, care conferă un bronz natural, potrivit pentru orice tip de piele.

Pentru cei care nu au apucat să se ronzeze sau doresc o alternativă sănătoasă a bronzului de solar pot face acest lucru prin intermediul bronzului organic, care este obținut prin pulverizarea unei soluții de bronzare bogată în ingredienți de hidratare (Aloe Vera) și anti-age (Matrixyl®) pe întreg corpul. Contactul dintre soluţia de bronzare și aminoacizii de la suprafața pielii colorează primul strat de celule, obținându-se astfel nuanța de bronz dorită.

Bronzarea organică este calea ideală pentru a obține o nuanță de bronz natural, evitându-se, în același timp, efectele negative ale bronzării artificiale sau ale expunerii prelungite la soare: îmbătrânirea prematură a pielii și riscul apariției cancerului de piele. Astfel, clienții Centrului de Frumusețe Farmec pot obține bronzul dorit fără multe eforturi și cu siguranță aspectul lor va avea numai de câștigat”, spune Ioana Borza, Marketing Manager, Farmec Cluj-Napoca.

În funcție de culoarea naturală a pielii, vizitatorii Centrului pot opta pentru unul dintre cele 3 tipuri de bronzare organică:

Espresso, care conferă pielii un efect ultra dark. Soluția organică se pulverizează în numai câteva secunde, iar bronzul rezistă pe piele până la 5 zile, dispărând apoi progresiv. Formula are proprietăți hidratante și antiage și lasă pe piele un parfum natural și delicat.

Latte, care are efect iluminator, strălucitor și de lifting instantaneu. Are o durată prelungită, reducând imperfecțiunile datorită ingredientelor active din compoziție (peptide de ultima generație, Vitamina C). Soluția are acțiune intens hidratantă datorită uleiului de Jojoba și protejează împotriva efectelor negative ale razelor UV.

Cappuccino, al cărui efect se obține prin combinarea celorlalte două variante, conferă pielii un bronz natural și uniform.

O ședință de bronzare durează între 10-30 minute (în funcție de zonele supuse bronzării), iar efectele sunt vizibile progresiv, în circa 8 ore de la aplicare. Pentru a obține o bronzare uniformă și de durată, este recomandată exfolierea pielii înainte de aplicarea soluției.

Centrul de Frumusețe este amplasat pe Strada București, numărul 55, Cluj-Napoca, iar clienții care își doresc să beneficieze de serviciile oferite de specialiști o pot face de luni până vineri între 9:00-20:00 și sâmbătă între 9:00-15:00. Programările se fac la adresa de e-mail atelierdefrumusete@farmec.ro sau la numerele de telefon 0734.881.111 și 0372.647.226.

Comentarii Facebook