BRD a lansat o campanie specială, dedicată seniorilor! Vezi ce beneficii ai și ce premii speciale poți câștiga



BRD a lansat o nouă campanie dedicată pensionarilor. Promoția BRD Senior, aflată în desfășurare până la sfârșitul lunii noiembrie, le oferă pensionarilor care aleg să-şi încaseze pensia în cont deschis cu card ataşat la BRD numeroase avantaje, dar și şansa de a câştiga una dintre cele 126 de pensii oferite de bancă.

Astfel, clenții care decis să își deschidă cont la BRD până la data de 30 noiembrie,beneficiază de comisioane 0 la încasarea lunară a pensiei, deschiderea de cont, emiterea şi reînnoirea cardului Maestro, retragerea de numerar de ATM-urile şi POS-urile BRD, interogarea soldului la ATM-urile BRD, plata facturilor prin ATM-uri sau canalele la distanţă sau plăţile către alţi clienţi BRD, tot prin intermediul canalelor bancare la distanţă.

De asemenea, seniorii au parte de dobânzi preferențiale pentru depozitele la termen, mai mari cu 0,10% decât dobânda standard. Totodată, contul de economii Atucont în lei beneficiază de un bonus de 0,25% faţă de dobânda standard.

Creditele de nevoi personale Expresso sunt și ele oferite cu reducere de 10% la dobânda fixă pentru împrumuturile de până la 68.000 de lei, şi de 5% la marja indexabilă pentru creditele în valoare de până la 15.000 de euro.

Directorul Executiv Adjunct al Grupului BRD Cluj, Petru Petruț, a declarat ideea promoției a venit după ce ONU a declarat data de 1 octombrie, Ziua Persoanelor Vârstnice.

De ce am ales această perioadă pentru campanie? Pentru că 1 octombrie a fost declarată de către ONU drept Ziua Persoanelor Vârstnice și atunci am considerat ca în această perioadă să avem o campanie special dedicată acestei categorii de clienți. De altfel am si marcat data de 1 octombrie. A fost o zi specială pentru clienții noștri seniori, în sensul că la toate ghișeele din rețeaua BRD au beneficiat de operațiuni gratuite”, a declarat Petru Petruț.

Clienții seniori au și posibilitatea de a câștiga una dintre cele 3 ”pensii” pe zi, puse la bătaie de BRD în cadrul campaniei. Astfel, cei care decid să își primească pensia la BRD, vor fi înscriși la o tragere la sorți, unde pot câștiga echivalentul unei pensii, până în limita a 1.500 lei.

Totodată, banca a pornit și o campanie prin care își răsplătesc cei mai fideli clienți, iar Caravana ”BRD Senior” a treut și pe la Cluj, urmând să ajună și în cleelalte mari orașe în perioada următoare.

Persoana premiată la Cluj-Napoca a fost profesorul universitar Bocu Traian, client al băncii de mai bine de 20 de ani. Acesta a primit o diplomă din partea băncii, dar și un premiu de 1.000 lei. Clientul a avut parte și de o surpriză plăcută din partea conducerii BRD, aceștia oferindu-i și un tort, pentru a-i marca împlinirea vârstei de 69 de ani, care a avut loc acum câteva zile.

 

 



Campania ”BRD Senior” se desfășoară în toată țară, până la data de 30 noiembrie 2015.




Comentarii Facebook