Blue Air introduce Taxa Universala de 10 euro pentru bagaje de cala

Blu Air a introdus o taxa fixa de 10 euro pentru bagaje de cala. Tariful este valabil, insa, doar daca taxa este platita in momentul rezervarii biletului. Daca o platiti la aeroport este 20 de euro.

 

Pentru zborurile Blue Air operate cu aeronave Boeing 737, fiecare calator va putea transporta patru bagaje in limita a 32 de kilograme fiecare. Daca veti zbura cu SAAB 340, limita unui bagaj de cala este de maximum 20 de kilograme pentru fiecare client.

 

In ceea ce priveste bagajele de mana, Blue Air mentine gratuitatea pentru acestea. Un bagaj de mana trebuie sa aiba maximum 7 kilograme, iar pasagerii mai pot duce cu ei si un laptop, fara costuri suplimentare.

 

Asa ca daca vreti sa mergeti cu Blue Air, e mai bine sa va ganditi dinainte daca aveti bagaje de cala si sa platiti taxa in momentul in care va faceti rezervarea, pentru a nu va trezi in aeroport ca trebuie sa platiti dublu.

 

Luati in calcul ca taxele care va sunt afisate cand dati cautare pentru o destinatie nu includ si taxa de bagaj de cala. Aceasta va fi afisata doar cand incepeti procesul de rezervare, inainte de finalizarea rezervarii. Cu alte cuvinte, cand dati cautare dupa o cursa pe o anumita destinatie si va este afisat tariful, mai adaugati inca 10 euro pentru fiecare bagaj de cala.

 

Taxa pentru bagaj de cala exista si pana acum la Blue Air, doar ca de acum este unica pe toate cursele.

Comentarii Facebook