Bechtel a vândut la licitaţie utilajele cu care a făcut Autostrada Transilvania

 

Bechtel vinde la Cluj 650 de utilaje cu care s-a lucrat la Autostrada Transilvania, pe tronsonul de 52 de km, între Gilău și Câmpia Turzii. 

 

Licitaţia este organizată de compania canadiană Ritchie Bros.

 

Se scot la vânzare peste 650 de utilaje care au aparţinut companiei Bechtel şi care au fost folosite la construirea Autostrăzii Transilvania. Sunt utilaje, maşini şi echipamente care nu au mai fost folosite în ultimii ani, de când nu s-a mai lucrat la autostradă. Sperăm să vindem totul în cadrul acestei prime licitaţii publice din România fără preţ minim de strigare, care se desfăşoară într-o singură zi”, susțin reprezentanții firmei, citați de Mediafax.

 

Prețurile au fost mari pentru unii. ”Am cumpărat utilaje, nu sunt chilipiruri. Am cumpărat un auto-greder cu 82.000 de euro şi un cilindru compactor cu 32.000 de euro. La felul cum arată utilajele, preţurile sunt foarte bune. Acestea se pot vedea, sunt expuse afară. Majoritatea sunt bune şi cred că am făcut o afacere bună. Utilajele ieftine de aici sunt foarte scumpe faţă de preţul pieţei, iar cele scumpe sunt mai ieftine decât pe piaţă”, a spus un om de afaceri din Bucureşti.

 

Au fost și constructori din Dubai care au venit să vadă utilajele. ”Dacă e preţul bun, poate le iau pe toate”, a spus Yaghi Atta.

 

Cei care au cumpărat la licitație trebuie să ridice utilajele până în 8 octombrie. 

Comentarii Facebook