Aplicația BT Pay, de la Banca Transilvania, descărcată de peste 1.000 de ori pe zi



Aplicatia BT Pay a fost descarcata pana acum de peste 50.000 de ori, ceea ce inseamna circa 1.000 de descarcari/zi de la finalul lunii ianuarie a.c., cand a fost lansata, si pana in prezent. De asemenea, prin BT Pay au fost realizate peste 100.000 de plati cu telefonul la comercianti si circa 10.000 de transferuri de bani.

BT Pay inseamna o experienta noua la cumparaturi pentru clientii Bancii Transilvania care au card Visa sau Mastercard. BT este singura banca din Romania care ofera posibilitatea de a plati contactless, cu telefonul.

Aplicatia poate fi descarcata din Google Play Store sau App Store, pe smartphone-uri cu Android si iOS si presupune adaugarea in aplicatie a cardurilor BT, in format digital.

Prin BT Pay pot fi facute plati in tara si in strainatate, prin aproprierea smartphone-ului de POS-urile contactless. Functionalitatea este valabila pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android, sistemul iOS nepermitand accesul NFC pentru terte aplicatii.

Prin aceasta aplicatie pot fi realizate transferuri de bani intre cardurile proprii sau catre alte persoane care au card BT.

Prin BT Pay pot fi consultate detalii despre tranzactiile realizate cu cardul BT, soldul si, in cazul cardurilor de credit, sumele lunare de plata si punctele de loialitate STAR acumulate.

BT Pay este colectia de accesorii de plata a Bancii Transilvania si cuprinde aplicatia BT Pay, sticker, ceas si bratara contactless. Promovarea BT Pay are loc in aceasta perioada printr-o campanie Visa & Banca Transilvania, care are ca headline “Inca mai platesti cash in 2018?”.

Ineditul spotului video este voice over-ul unui actor american celebru, care se adreseaza romanilor cu imboldul de a invata sa castige timp pentru lucrurile care conteaza cel mai mult, platind contactless.

Comentarii Facebook