Miercuri 17 Aprilie

AJOFM Cluj organizează ”Bursa locurilor de muncă”, în cadrul ”European Employers Days”. Vezi când va avea loc



Reteaua Serviciilor Publice de Ocupare din uniunea Europeană organizează în perioada 4-15 aprilie 2016, o serie de evenimente adresate în special angajatorilor, sub egida ”European Employers Days”.

Obiectivele acestei initiative sunt de a realiza un contact cu un număr cât mai mare de angajatori, de a întreține un dialog între Serviciile Publice de Ocupare și de a crește gradul de conștientizare a problemelor legate de ocuparea forței de muncă.

Această inițiativă SPO va sublinia importanța angajatorilor ca fiind unul dintre cele mai relevante frupuri țintă, fiecare stat membru concentrându-se asupra nevoilor specifice pieței muncii.

Agenția Natională pentru Ocuparea Forței de Muncă va participa la acest eveniment prin acțiuni specifice, respectiv, organizarea în data de 14.04.2016 a Bursei generale a locurilor de muncă.

În județul Cluj, evenimentul este organizat de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Cluj și va avea loc la Casa de Cultură a Studenților, din Cluj-Napoca, piața Lucian Blaga nr.1, în intervalul orar 09.00-15.00.

Comentarii Facebook