Agentia de turism Parnas Com, fosta Alina Tours, acuzata ca a "tepuit" zeci de clujeni cu vacante- Asculta declaratia patronului


Agentia de turism Parnas Com, fosta Alina Tours, este acuzata ca a "tepuit" in vara zeci de clujeni cu excursii, pentru care a incasat banii fara a le mai organiza vreodata.

Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Cluj (CJPC) a primit reclamatii de la circa 20 de clujeni care au platit pentru vacante in insula Mallorca sau in Grecia fara a mai beneficia de aceste servicii. Acum, comisarii de la Protectia Consumatorilor Cluj au informatii ca agentia urmeaza sa organizeze excursii exotice in Argentina si Chile, fara a exista garantia ca turistii vor si ajunge la destinatie.

Directorul CJPC Cluj, Mircea Radu, a declarat ca administratorul agentiei de turism Parnas Com vrea sa intre cu firma in insolventa si astfel oamenii nu isi vor mai putea recupera banii pentru vacantele platite in vara.

"Acum organizeaza in continuare excursii in Argentina si Chile pentru luna noiembrie. A incasat 12.000 de euro de la turisti si mai trebuie sa primeasca 30.000, dar avem informatii ca si aceste vacante nu vor fi onorate", a declarat Mircea Radu.

Comisarii de la Protectia Consumatorilor a amendat firma cu 10.000 de lei si cazul a fost trimis politiei.

 

Reprezentantii Parnas Com a declarat pentru Stiri de Cluj ca vacantele au fost anulate "din motive obiective" (n. red. asculta reclaratia patronului).

Comentarii Facebook