Academia Micilor Developeri ofera o solutie completa de business pentru investitorii in educatia IT


La inceput de an, persoanele cu spirit antreprenorial care isi doresc o noua cariera sau o oportunitate de investitie in industria de educatie IT au ocazia sa acceseze o solutie completa de business prin franciza Academia Micilor Developeri . Acest tip de business este eligibil si pentru cazurile in care se acceseaza finantari europene sau guvernamentale. Modelul antreprenorial inovator de scoala de programare software pentru copii si adolescenti, fiind si primul de acest fel din Romania, si-a dovedit viabilitatea in decursul celor 7 ani de functionare si poate fi implementat cu usurinta, fara sa fie nevoie de experienta anterioara in domeniu.  

Creatori de tehnologie şi programatori juniori

Academia Micilor Developeri dezvolta si preda, inca din anul 2013, in centrele proprii si in centrele partenere, cursuri de programare software, robotica si gandire algoritmica pentru copii si tineri cu varste intre 8 si 18 ani. Misiunea Academiei Micilor Developeri este de a transforma copiii din consumatori de tehnologie in creatori de tehnologie. Cei mici intra in programele Academiei de la varsta de 8-9 ani, varsta potrivita pentru a invata gandirea logica de programare si,  dupa 4 ani de studiu,  pot obtine prima certificare Oracle, Java Foundations, care ii califica drept programatori juniori, abili sa dezvolte programe intr-unul dintre cele mai cautate limbaje de programare la nivel mondial, Java.

poze_academie-1024x684.jpg


De ce educatia IT? 

Pe langa faptul ca pentru parinti este din ce in ce mai provocator sa tina copiii departe de gadget-uri fascinati de acestea, prin participarea la cursuri dedicate isi vor canaliza aceasta energia intr-un mod contructiv si educativ, prin care isi vor imbunatati abilitatile creative, logice si de gandire algoritmica. In acelasi timp, oportunitatea pe piata muncii este uriasa. Uniunea Europeana va avea nevoie, in 2020, de 900.000 de specialisti IT, pe langa cei 9 milioane care activeaza deja in industria IT&C, in timp ce in Statele Unite exista un deficit de 1 milion de specialisti IT. In momentul de fata, in Romania, cererea pentru programatori IT este mai mare decat oferta, salariile in domeniu fiind unele dintre cele mai mari pe piata muncii.  

Tehnologia patrunde rapid in toate domeniile vietii, o parte din joburile actuale vor fi inlocuite de altele noi care presupun cunostinte avansate de programare si robotica. Asistam si contribuim la cea de-a doua alfabetizare, cea in care copiii invata sa scrie si sa gandeasca strategic si algoritmic, “pe limba computerelor”, astfel incat sa deprinda abilitatile necesare pentru a determina tehnologia sa lucreze in favoarea lor si sa fie pregatiti pentru un viitor in care inteligenta artificiala va schimba paradigma actuala. 

Franciza Academia Micilor Developeri 

Pachetul de intrare in francize Academia Micilor Developeri contine taxa de franciza de 10.000 euro si investitia necesara deschiderii centrului, estimata a fi intre 15.000 si 20.000 euro.  Spatiul necesar pentru deschiderea unei francize sub brandul Academia Micilor Developeri e de 150 mp, cu minim trei incaperi pentru desfasurarea cursurilor, precum si o zona de receptie. Conform planului de afaceri, centrele nou deschise ale Academiei Micilor Developeri se autosustin financiar dupa primele 3 luni de functionare, din anul doi intrand pe profit.

Prin extinderea in franciza, Academia Micilor Developeri cauta parteneri cu spirit antreprenorial sau intraprenorial care dispun de energia si posibilitatea de a disloca resurse financiare si de timp pentru deschiderea unui centru de programare software, cat si dorinta de a aduce valoare adaugata in comunitatea din care fac parte”, a declarat Oana Manga, co-fondator Academia Micilor Developeri.

Poze_advertoriale.jpg


Solutie completa de business

Academia Micilor Developeri pune la dispozitia francizatilor un know-how care acumuleaza cei 7 ani de activitate si o solutie completa de business in invatamantul IT, care presupune o programa completa si include pentru cursanti pregatire pentru prima certificare Java, cursuri cu programa unica si o platforma de e-learning pentru elevi si profesori. 

Pe langa un sistem automat de feedback pentru elevi, testare si obtinere diplome, francizatii beneficiaza de un sistem informatic complet de facturare si gestionare a afacerii,  training pentru management si profesori, ghid de predare, pachet software pentru utilizare la clasa, precum si know-how de marketing si customer care. Pentru accesarea francizei, nu este necesara experienta in IT sau invatamant. 

 ”Ne dorim sa ne aliniem standardelor internationale la nivel de instrumente dedicate copiilor, prin introducerea de noi metode de predare si invatarea de noi limbaje de programare. Am conceput cursuri captivante si investim continuu in dezvoltarea programei. Ne dorim ca, intr-un timp cat mai scurt, cat mai multi copii sa aiba acces la cursurile de programare si robotica. Este modul cel mai eficient de extindere in parteneriat cu antreprenori pasionati si deschiderea de noi scoli de programare software in  sistem de franciza,”spun fondatorii proiectului, antreprenori cu experienta de peste 20 de ani in piata de IT romaneasca si internationala.


Comentarii Facebook