5 moduri in care poți purta un rucsac de damă, în funcție de model


Din ce in ce mai multe doamne si domnisoare adopta ideea purtarii unui rucsac in tinutele lor de zi cu zi, inlocuind astfel cu succes gentutele mici sau borsetele intr-un mod cat se poate de util si de elegant. Obiceiurile cotidiene isi pun ampreta asupra outfiturilor zilnice ale femeilor de pretutindeni, motiv pentru care un rucsac de dama nou este mai mult decat perfect in garderoba femeii de astazi. 

Vestea buna este ca rucsacurile sunt accesorii extrem de versatile, ceea ce inseamna ca exista cate un model de rucsac potrivit pentru fiecare stil vestimentar. Si pentru ca te intrebi, cu siguranta, daca un anumit tip de rucsac se potriveste cu outfitul tau, iti propunem astazi 5 moduri in care poti purta un rucsac, in functie de model! 

Rucsac maro din piele 

Un astfel de rucsac este potrivit unei tinute all-black, cu atat mai mult tinutelor smart, acestea evidentiind si mai mult acest accesoriu stilat. Desigur, rucsacul maro din piele se potriveste la fel de bine si cu o tinuta casual colorata, atata timp cat vei alege sa o completezi cu o jacheta de culoare inchisa, de preferat neagra. 

Rucsac din piele de vitel 

Acest model de rucsac este de regula de culoare maro, fie ea inchisa sau deschisa. Pentru ca tinuta ta sa nu fie una monotona, poti alege sa asortezi rucsacul din piele de vitel, cu un outfit intr-o paleta variata de culori, la care sa adaugi o jacheta din denim. Evita, insa, tinutele cu imprimeuri, deoarece rucsacul din piele de vitel nu se asorteaza tocmai fericit in aceasta combinatie. 

Rucsac din piele intoarsa

Rucsacul din piele intoarsa se potriveste de minune intr-o tinuta boho chic. O rochie vaporoasa cu diverse aplicatii, impreuna cu o palarie si o pereche de sandale in stil gladiator, se vor asorta excelent cu acest model de rucsac. Desigur, la fel de bine se va asorta si cu o pereche de pantaloni vintage, un top in nuante similare rucsacului si o pereche de cizme tip cowboy. 

Iar daca mai adaugi si o jacheta din denim acestor tinute, cu siguranta vei fi o aparitie de senzatie. Ai in vedere, insa, si cum se intretine pielea intoarsa, pentru a te asigura ca tinuta ta este una impecabila!  

Rucsac din piele cu imprimeu 

Un rucsac cu imprimeuri este un model original de rucsac si are un impact vizual departe de a fi basic. Chiar daca majoritatea considera ca, acest tip de rucsac este dificil de integrat in tinutele de zi cu zi si ca este nevoie sa asortezi rucsacul unei tinute monocrome, poti introduce acest accesoriu intr-o multime de tinute, casual sau smart casual.

Rucsac viu colorat 

Daca esti in cautarea unui accesoriu la moda, un rucsac viu colorat este tot ce ai nevoie pentru a-ti scoate tinuta din anonimat. De exemplu, un rucsac de culoare AI Aqua, culoarea anului 2021, se va potrivi de minune cu tinutele tale casual de sezon. Fie ca alegi sa-l porti cu o rochie sport si o pereche de incaltaminte lejera, fie ca alegi sa-l asortezi unei perechi de jeans si unui top oversize, posibilitatile de asortare sunt infinite. 

Asadar, daca pana acum nu reuseai sa iti alegi un rucsac care sa se potriveasca stilului tau, pe viitor vei putea sa integrezi intr-un mod cat se poate de cool un rucsac in tinutele tale.  

Comentarii Facebook