Zodiile cu karma nefericită. Ei poartă povara vieților trecute și găsesc mai greu „lumina de la capătul tunelului”


Karma este un concept filosofic-religios, prin care fiecare nicio acțiune nu rămâne fără urmare. Spus altfel, acțiunile întreprinse în viața noastră trecută, pot avea urmări și în viața viitoare, nu neapărat în aceasta. Cu toții știm expresia românească „ce semeni aia aduni”, acest proverb reflectă totalmente modul în care funcționează karma.

Această forță impersonală care cântărește toate faptele făcute în decursul vieții trecute, pare să lovească mai mult pe unii nativi ai zodiacului, decât pe ceilalți. Ei sunt cei care poartă povara vieților trecute, se detașează mai greu de ce a fost, pentru a prinde o nouă formă în spațiul teluric. 

Berbec

Nativii Berbec sunt adesea marcați de o karmă nefericită. Se pare că ei au adus din viața anterioară destul de multă povară și situații delicate, astfel că acum prezentul are consecințe din trecut. Totuși, speranța într-un viitor mai bun, în faptul că binele mereu învinge răul, îi poate ajuta pe berbeci să depășească greutatea situațiilor cu care se confruntă. 

Aceste zodii trebuie doar să fie mereu atente la ceea ce fac și să încerce să analizeze de mai multe ori situațiile în care sunt puși, chiar să ceară informații suplimentare și să se asigure că totul merge bine.

Leu

Nici pentru Lei situația nu e cu mult diferită. Astrologii mărturisesc că acești repetă greșelile din viețile anterioare și reușesc să evolueze destul de greu pe toate planurile. Leii încearcă să ajungă mereu la rezultate cât mai rapid în tot ceea ce își propun, însă karma nu-i lăsa și apar frustrările și nemulțumire pe toate planurile. Acești nativi trebuie să-și lase puțin mândria la o parte, uneori viața trebuie pur și simplu simțită. Dacă încerci să fii tot timpul primul în toate, șansele să fii dezamăgit cresc. 

Acești nativi trebui să fie atenți și să încerce să lase în urmă trecutul, deși karma nu poate fi schimbată. Trebuie să accepte situația și să meargă mai departe.

Scorpion

Scorpionii sunt nativii marcați de karma ambiției, această zodie este de asemenea „culegătoare de suspine”. Povara dintr-o viață anterioară are consecințe în prezent, ceea ce îi face să se simtă mereu nemulțumiți de situațiile în care sunt puși. În același timp, scorpionii încearcă să ascundă ceea ce simt, ce îndură, acest lucru le face viața mult mai grea.

Acești nativi trebuie să înțeleagă că smerenia nu este un lucru rău, însă o povară purtată în singurătate, devine insuportabilă. Puterea scorpionilor stă în oamenii apropiați, dacă va reuși să-i aleagă bine, scorpionul va depăși povara karmei. 

Comentarii Facebook