Zodiile care vor fi în centrul atenției la sfârșitul toamnei 2023. Vor avea parte doar de satisfacții, norocul apare când se așteaptă mai puțin


O zodie din Horoscop va fi în centrul atenției în luna noiembrie a acestui an. ​​Luna octombrie continuă să fie o lună prielnică pentru câștiguri, profit, măriri de salariu și recompense mai ales pentru zodiile de Aer și de Apă. În luna octombrie, tranzitul lui Mercur prin semnul Balanței este de bun augur pentru situația noastră financiară și multe zodii vor avea câte ceva de câștigat, fie bani, fie avantaje sub diverse forme. Iar tranzitul lui Venus prin Fecioară va pune și el accentul pe situația materială, pe câștiguri, profit, investiții sau economii substanțiale.

Berbec

Nativii Berbeci se bucură de un noiembrie plin de roade. În a doua jumătate a lunii octombrie, ei au simțit deja influența norocoasă a lui Mercur din Fecioară, iar câștigurile cele mai mari vor sosi în preajma Lunii pline. Unii nativi vor aduna acum profitul de pe urma unor afaceri sau colaborări pe care le-au derulat de la începutul verii. Alții vor aduna mai mulți bani din salariu, iar alții vor primi un sprijin consistent din partea părinților sau a bunicilor pentru a continua planuri importante pentru întreaga familie. 

Ultima decadă a lunii noiembrie este o perioadă prielnică pentru Berbeci, vor finaliza diverse proiecte personale, vor pune în ordine actele, facturile și fondurile necesare pentru investiții importante sau se vor ocupa de o afacere de familie care începe să meargă din ce în ce mai bine. Pentru Berbecii care lucrează în comerț, transporturi, tehnologia informației, dar și în administrația publică sau servicii, toamna aceasta va aduce venituri mai bune și nu vor mai avea probleme cu datoriile până la sfârșitul anului. 

Leu

Nativii Lei vor avea un sfârșit de toamnă fabulos, cu realizări la care, poate, nici nu se așteaptă. Majoritatea nativilor Lei trebuie să profite de șansele care apar la finalul lunii, mai ales în preajma zilei de 29 noiembrie, când este Lună plină în Berbec. Până și în luna octombrie, problemele financiare vor fi destul de mici. Leii reușesc să păstreze un echilibru între bugetul casei de cheltuieli şi venituri, fără să se abțină de la investiții. Ba chiar luna octombrie, poate fi propice pentru achiziţionarea unei locuinţe sau a unei maşini sau pentru idei ambiţioase. 

Unii dintre cei mai ambițioși nativi vor avea șansa unei avansări pe cale ierarhică și este posibil să preia conducerea unor echipe sau a unui birou. Alții se vor orienta către locuri de muncă mai bine plătite și către oferte pe care le primesc de la prieteni. Se pot gândi inclusiv la ofertele din străinătate, chiar dacă pare dificilă acum o relocare în alt stat.

Săgetător

Nativii Săgetători care sunt implicați în diverse afaceri, negocieri și colaborări pe termen lung vor avea de câștigat mai mult toamna aceasta, iar banii se vor aduna în a doua parte a lunii noiembrie. Puțini dintre ei se vor mai confrunta cu probleme financiare în sezonul rece. Le merge bine încă din octombrie, iar noiembrie este luna care va aduce profituri mai mari. În a doua jumătate a lunii noiembrie, Mercur și Marte se vor întâlni în zodia Săgetătorului și vor transmite o energie favorabilă tuturor celor care sunt ingenioși, întreprinzători și muncitori. Săgetătorii vor fi mai inspirați, vor avea idei mai bune pentru afacerile lor și vor aduna la final bani frumoși. Mulți nativi din această zodie au toate şansele să găsească locuri de muncă mai bine plătite încă din luna octombrie sau din luna noiembrie. Cei mai norocoși vor putea avansa datorită unor schimbări de personal și vor ajunge pe posturi de răspundere, ceea ce le va consolida cariera și le va aduce și profituri mari pe viitor.

Comentarii Facebook