Duminica 28 Aprilie

Zodiile care vor atrage prosperitatea ca un magnet în luna octombrie. Au noroc în toate, astrele le binecuvântează cu vești bune și momente unice


Anul acesta, luna Octombrie este foarte generoasă cu multe dintre zodii. Mercur, Venus și Jupiter se ocupă cu câștigurile nativilor norocoși din această lună. Trei zodii din horoscop vor avea noroc triplu și vor câștiga sume mari în următoarea perioadă. În octombrie 2023 se anunță o perioadă de maximă energie pentru toate zodiile. 

Gemeni

Gemenii vor beneficia de o perioadă excelentă în luna Octombrie, fiind nevoiți luna trecută să renunțe la vacanțe și alte distracții. Mercur le va oferi șansa de a-și reface bugetul, mergându-le extraordinar de bine din punct de vedere financiar în a doua jumătate a lunii Octombrie, când Mercur ajunge în zodia Balanței. Așadar, este o perioadă favorabilă în care cei din zodia Gemeni vor obține un avans, o colaborare avantajoasă, sau chiar o mărire

de salariu la care nici nu au visat. Însă, un lucru important de menționat este ca aceasta este ultima perioadă din an în care Gemenii pot pune mai mulți bani deoparte!

Rac

În zodia Rac se anunță șanse sigure de avansare. Un semn bun pentru bugetul acestei zodii este prezența Lunii pline din Berbec și influența lui Mercur  din Fecioară, din prima jumătate a lunii Octombrie. Zodia Rac se va bucura de o sumă mare de bani, având ocazia să își recupereze banii pe care i-a dat împrumut în urmă cu ceva timp.

Luna Octombrie este perioada perfectă pentru avansare și un salariu mult mai motivant. Așadar, ea promite nativilor Raci că vor beneficia de mai mulți bani sau, cel puțin, vor găsi o cale pentru câștiguri mult mai mari pentru următoarele luni. La sfârșit de lună, Racii își permit să facă cheltuieli mai mari, ulterior bugetul rămânând la fel de consistent.

Balanță

Balanțele se vor bucura în luna Octombrie  de recompense neașteptate. După ce Mercur  a ieșit din retrograd, Balanțele vor reuși să se bucure de influența norocoasă a acestui astru. Așadar, Mercur reprezintă astrul care ne ajuta foarte mult în afaceri, comerț, negocieri, carieră. Nativii zodiei Balanța vor beneficia de anumite recompense neașteptate, vor primi cadou bani din partea părinților sau rudelor cu o situație bună financiară. Ele vor investi bani în educația lor, și poate chiar în tehnologie. În luna Octombrie le va merge extrem de bine, și vor reuși să strângă mulți bani în a doua jumătate a lunii, reușind astfel să-și facă planuri pentru o nouă călătorie.

Comentarii Facebook