Miercuri 24 Aprilie

Zodiile care au parte de un nou început în viață. Vor găsi calea să trăiască ușor și în armonie cu visele lor mărețe


Să trăiești ușor și în armonie cu ceea ce sufletul își dorește e o mare realizare, care nu se obține prea rapid. Însă, unii nativi ai zodiacului vor avea parte în următoarele luni de această mare bucurie. Ritmurile astrale se schimbă zilnic, unele provoacă turbulențe grave, alte aduc surprize în viața noastră. Important e să fim deschiși la abundența divină, fiecare are propriul său loc sub soare, trebuie doar să folosească resursele pe care puterea divine i le oferă.

Berbec

Berbecii au fost puțin debusolați la intrarea în noul an. A fost o perioadă de risc pentru ei. Aceștia s-au implicat în situații pe care nu știau dacă le pot manageria de unii singuri, iar acum nu vor să facă la fel. Astrologii îi sfătuiesc în următoarele luni să fie cumpătați și să privească cât de bine le vor prinde acțiunile din trecut. 

Este un an de basm pentru nativii din zodia Berbec, iar totul va merge ca pe roate atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Berbecii uneori nu au suficientă răbdare să continue drumul, deși aproape au ajuns la destinația finală. Nu trebuie să se descurajeze, astrologii au văzut drumuri astrale deschise pentru mărirea potențialului financiar pentru acești nativi. 

Săgetător

Săgetătorii se înscriu și ei pe lista celor mai norocoase zodii ale anului 2022, întrucât totul ia o întorsătură spre bine. Nativii din această zodie vor cunoaște liniștea, pacea, iubirea și armonia în a doua parte a anului. Atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, lucrurile vor decurge fantastic. Familia le va dărui Săgetătorilor tot suportul de care au nevoie, reușind să îi facă mai încrezători în propriile puteri, reușind astfel să facă acțiuni mărețe.

Săgetătorii nu trebuie să uite că singura limită pentru visele lor e cerul. Dacă crezi în puterea divină cu adevărat, aceasta va îndrepta lumina către viața ta. Reușitele financiare vor depinde direct de deschiderea față de oportunități noi. Nu este timpul pentru acești nativi să stea în zona de confort. Astrele îți oferă soluții, tu trebuie doar să faci alegerile. 

Anul 2022, un an al schimbărilor pentru toate semnele zodiacale

Anul 2022 este un an al schimbărilor pentru toate semnele zodiacale. În ceea ce privește mișcările retrograde, pe parcursul acestui an vom avea patru perioade cu Mercur în retrograd, în loc de trei, cum eram obișnuiți. De asemenea, pe lângă planetele Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun și Pluto, care sunt retrograde anual, atât planeta romantică Venus, cât și planeta de acțiune Marte, care retrogradează foarte rar, vor reveni în cursul acestui an. Ceea ce înseamnă că dragostea și viața sexuală sunt recalculate și ajustate. În plus, acest an este plin de tranzite planetare incitante și legături cosmice rare. Ele aduc oportunități noi și perioade puternice de dezvoltare pentru toate zodiile. Odată cu despărțirea lui Jupiter de planeta strictă Saturn, alături de care călătorește încă din anul 2020, ne vom simți mult mai liberi și mai flexibili.

Comentarii Facebook