Zodii norocoase în luna martie. Vor avea bani, succes și sănătate


Chiar dacă toate zodiile vor avea noroc și succes în luna martie, unii nativi vor fi campionii lunii martie.

Zodii norocoase în luna martie - Taur

Cei născuți în zodia Taur vor trage lozul norocos. Primăvara vine cu vești bune pe toate planurile. Aceștia sunt văzuți din ce în ce mai bine la locul de muncă și îi paște chiar o promovare, care va veni la pachet cu un salariu mai bun. Taurii singuri este posibil să-și găsească perechea. 

Zodii norocoase în luna martie - Gemeni

Gemenii fac și ei parte din trio-ul câștigător al lunii martie. Aceștia își vor vedea planurile de afaceri puse în practică, iar succesul este unul garantat. Acasă, partenerul de viață este numai lapte și miere și se întrevede la orizont chiar și o vacanță romantică.

Zodii norocoase în luna martie - Rac

Luna martie vine cu ceva probleme pentru Raci. Aceștia se vor simți obosiți și vor da vina pe stresul de la locul de muncă. Puteți face și un set de analize medicale, pentru a vă asigura că totul este în regulă.

Zodii norocoase în luna martie - Leu

Leii au șanse reale să devină lideri, în luna martie. Și-ar putea vedea visul cu ochii, iar câștigurile le vor depăși așteptările. În plus, vor intra în posesia unei sume mari de bani dintr-o sursă în care nu își făcea prea multe planuri. Șarmul îl va ajuta să facă o cucerire romantică de excepție, care ar putea sfârși în fața ofițerului de stare civilă.

Zodii norocoase în luna martie - Fecioară

O lună, per total, bună pentru Fecioare, care au fler la afaceri și vor avea și alte realizări, inclusiv pe plan personal. Familia îi este alături, iar prietenii îl susțin din toate părțile.

Zodii norocoase în luna martie - Balanță

Luna martie îi găsește pe nativii zodiei Balanță destul de iritați. S-ar putea să aibă ceva probleme de sănătate, așa că trebuie să investigheze cauzele.

Zodii norocoase în luna martie - Scorpion

Nativii Scorpion au realizări mai ales la locul de muncă. În planul relației de cuplu nu se anunță schimbări în martie, însă totul merge bine.

Zodii norocoase în luna martie - Săgetător

Săgetătorii s-ar putea îndrăgosti în luna martie. Persoana ar putea fi una pe care a refuzat-o în trecut, dar acum îl va privi cu alți ochi.

Zodii norocoase în luna martie - Capricorn

Capricornilor le merge bine în afaceri, în luna martie. În familie este armonie și liniște și nu se anunță schimbări majore.

Zodii norocoase în luna martie - Vărsător

Luna martie îi găsește pe Vărsători în pană de idei. Vor merge mai departe cu planurile pe care le au acum în dezvoltare și totul va fi bine.

Zodii norocoase în luna martie - Pești

Peștii vor fi foarte ocupați, la început de primăvară. Nu vor avea timp mai de nimic deoarece un proiect nou le va acapara aproape tot timpul. Rezultatele însă nu se vor vedea luna aceasta.

Sursa Impact.ro

Comentarii Facebook