Zodiacul culorilor norocoase de Revelion! Care este culoarea norocului pentru fiecare zodie în parte


Zodiacul culorilor norocoase de Revelion! Petrecerea de final de an este momentul în care pui punct lucrurilor și o iei de la capăt, cu optimism și încredere. Fiecare zodie are o serie de culoro care aduc noroc, așa că ar trebui să citiți ce vă este recomandat fiecăruia. 

Berbec

În 2023, Berbecii vor fi nevoiți să-și reactiveze relațiile, fapt pentru care astrologii îi îndeamnă pe nativi să poarte culori pastelate de Revelion, cum ar fi lila, galben, roz sau verde deschis. O altă opțiune pentru aceștia ar fi culoarea roșie.

Zodiacul culorilor norocoase de Revelion! Ce culoare aduce norocul pentru fiecare zodie în parte

Taur 

Nativul zodiei Taur va renaște din propria cenușă în Anul Nou, lăsându-i pe toți cu gura căscată. Pentru a putea duce această misiune la capăt, astrologii îi sfătuiesc pe Tauri să poarte de Revelion 2023 roșu închis, negru, verde închis sau vișiniu.

Gemeni

Gemenii sunt îndemnați să poarte piese de culoare albastru închis sau haine aurii la cumpăna dintre ani, pentru a se bucura în 2023 de libertatea pe care și-o doresc atât în afaceri, cât și la locul de muncă.

Zodiacul culorilor norocoase  - Rac

În 2023, nativul zodiei Rac se va reinventa. Acesta își dorește să se transforme în cea mai bună variantă a lui, iar pentru acest lucru ar trebui să poarte obiecte vestimentare de culoare albă, gri sau argintiu.

Zodiacul culorilor norocoase  - Leu

Leul are nevoie de prieteni în anul 2023, care le va satisface această nevoie. Reprezentanții acestui semn zodiacal vor începe să fie din ce mai atractivi pentru grupuri. În acest scop, astrologii recomandă purtarea de haine mov, violet, roșu puternic, portocaliu sau auriu.

Fecioară 

De Revelion, Fecioarele pot purta haine de culoare verde deschis sau indigo, pentru ca anul nou să vină cu succes în afaceri.

Zodiacul culorilor norocoase  - Balanță

Balanțele vor să facă schimbări majore în anul care vine, atât pe plan personal, cât și profesional. Nativii și-au pus în plan să investească într-un domeniu nou de activitate, fiind pregătiți să cunoască succesul. Pentru asta, ar fi bine să poarte la cumpăna dintre ani haine de culoare roșie, sau pastelate, mai ales galben, auriu și portocaliu.

Scorpion

Scorpionii se numără printre norocoșii anului 2023, astrologii prevăzând un an grozav pentru acești nativi. Pentru a atrage prosperitatea asupra casei sale, Scorpionul este îndemnat să poarte culori precum negru, verde, albastru și maro închis.

Săgetător 

Pentru anul 2023, Săgetătorii și-au propus să fie mai comunicativi și să-și depășească tracul de scenă, teama de a vorbi în public. Pentru asta, specialiștii recomandă ca, de Revelion, aceștia să se îmbrace în haine de culoare turcoaz, galben, roșu închis și accesorii metalice.

Zodiacul culorilor norocoase  - Capricorn 

În 2023, Capricornii vor simți o dorință arzătoare de stabilitate. Culorile care i-ar putea ajuta în acest sens și pe care ar fi bine să le poarte în ultima noapte din an sunt auriul, argintiul, albul, portocaliul, roșul, galbenul sau gri.

Zodiacul culorilor norocoase  - Vărsător 

Nativul zodiei Vărsător va da dovadă de multă creativitate în anul care urmează, dar și de multă iubire. Acesta trebuie să poarte la petrecerea de Revelion 2023 haine de culoarea roșie, mov, galben, auriu sau ametist.

Zodiacul culorilor norocoase  - Pești 

De Revelion, reprezentanții zodiei Pești sunt îndrumați să aleagă obiecte vestimentare de culoare verde închis, pentru a atrage coerență în deciziile pe care le au de luat în anul care-i așteaptă.

Sursa: playtech.ro

Comentarii Facebook