ZODIAC: Cum stai cu sănătatea, în funcţie de zodia ta

 

Gemenii au o sănătate cam şubredă, cu probleme respiratorii, iar Fecioarele se bucură de o sănătate de fier, scrie rtv.net.

 

Berbec. Te bucuri de o sănătate bună, ai energie şi putere de muncă. Poţi, însă, să suferi de dureri de cap.

 

Taur. Nu eşti genul bolnăvicios, din contră, eşti puternică şi ai o imunitate bună. Singura problemă ar fi pofta de mâncare.

 

Gemeni. Ai o sănătate cam şubredă. Poţi avea probleme respiratorii.

 

Rac. Ai o sănătate bună, dar sensibilitatea ta extremă ar putea să-ţi joace feste pe termen lung şi să ducă la probleme digestive, dar şi la probleme psihice.

 

Leu. Nu eşti bolnăvicioasă, dar trebuie să ai grijă la unele aspecte legate de sănătatea ta. Inima, coloana vertebrală, vederea şi capul sunt punctele tale sensibile.

 

Fecioară. Grija pentru alimentaţia şi moderaţia de care dai dovadă îţi asigură o sănătate de fier. Singura ta problemă este personalitatea anxioasă şi compulsivă, care te face să te îngrijorezi din orice. 

 

Balanţă. Ai tendinţa să te îngraşi. Alte puncte sensibile sunt rinichii şi vezica urinară.

 

Scorpion. Ai o sănătate foarte bună, dar eşti predispusă la tot felul de accidente din cauză că eşti mereu în mişcare.

 

Săgetător. Punctele tale sensibile sunt ficatul şi coapsele, care pot avea de suferit, medical sau estetic, din cauza exceselor de alcool şi mâncare.

 

Capricorn. Eşti una din zodiile care pot trăi până la adânci bătrâneţi. Punctele tale sensibile sunt pielea, oasele şi genunchii.

 

Vărsător. Te bucuri de o sănătate bună fiindcă eşti activă şi te abţii de la excese. Punctele sensibile sunt picioarele şi gleznele. 

 

Peşti. Ai o sănătate fragilă pentru că eşti emotivă, pasivă, sedentară. Poţi avea probleme articulare sau circulatorii, fiind şi sensibilă la temperaturile extreme.

Comentarii Facebook