Joi 30 Martie

Zodia care primește șansa vieții în această primăvară! Nativii obțin ceea ce și-au dorit de foarte mult timp, au parte de câștiguri fabuloase


Doi nativi din Horoscop vor avea parte de șansa vieții lor în luna martie. Aceste două zodii vor fi în culmea fericirii pentru că vor obține ceea ce visau de ceva timp. Ce zodii vor fi foarte bine aspectate, la începutul primăverii? Ele sunt semnele vedetă, cărora le va merge din plin. Sau cel puțin așa transmit specialiștii americani în astrologie. Ei sunt de părere că, potrivit calculelor, două zodii vor avea parte de cele mai frumoase aspecte, iar martie va fi o lună de vis pentru ei.

Leu

Semn talentat și sigur pe sine, Leul va străluci în primăvara anului 2023. Astrologii afirmă că întreg anul este unul bun pentru acest nativ guvernat de însuși Soare, însă luna martie va avea cu precădere influențe benefice. Este foarte important pentru Leu să detecteze oportunitățile, atunci când îi ies în cale. Iar acestea vor apărea din abundență în luna martie.

Pe acest nativ îl așteaptă un an activ, foarte ocupat. Însă munca asiduă a Leului va da rezultatele mult așteptate: o promovare, o mărire de salariu sau chiar un job nou și mult mai bun se conturează în martie. Leii singuri să se pregătească, iubirea e după colț și poate apărea în lunile următoare. Comparativ cu alte zodii, martie este luna cea mai norocoasă pentru acest semn. Atât astrele, cât și divintatea le sar în ajutor acestor nativi și vor primi acum o moștenire importantă pe care o așteptau de mult timp.

Pești

Norocul îi va găsi și-n gaură de șarpe, în luna martie. Această zodie este cea mai bine aspectată în 2023. Marele salt în conștiință prevăzut pentru anul acesta va veni subtil și îi va învălui în armonie. Începând cu luna martie, Peștii se pregătesc de un nou capitol al vieții. Va fi o lună test, de schimbări notabile. Acum sensibilul nativ Pește dă startul schimbărilor profunde, îi va fi mai ușor să se facă înțeles, dar pentru a face loc noului în viață, este foarte important să se desprindă de vechi, de trecut. În prima săptămână a lui martie, Saturn își va începe călătoria de trei ani în semnul vostru, iar acesta nu este un episod care să fie tratat cu superficialitate. E bine ca mulți nativi să fie pregătiți pentru această călătorie inițiatică. E perioada care-i va maturiza pe Pești.

Luna martie vine ca o vindecare pentru ei, asta datorită faptului că Peștii vor primi acum o sumă de bani. Astfel, poate să fie cineva din familie la care nu se așteptau, sau chiar șefii le măresc acum salariul pentru eforturile depuse în ultimul timp.

Martie îi va purta noroc Capricornului în 2023, chiar dacă ajunge abia pe onorabilul loc 3, trebuie să menționăm și această zodie.

Timp de câțiva ani, martie le va aduce satisfacție acestor nativi răbdători și muncitori, serioși și onești. Iar asta se datorează faptului că Pluto va părăsi, în sfârșit, Capricornul! Acest semn se va simți eliberat, parcă va putea iarăși să se simtă în largul său, după o perioadă dificilă și plină de constrângeri și plăți. Nativul se va simți ușor ca un fulg, căci până în prezent, acest semn a fost prins ca într-o menghină de planetele profesor, care i-au taxat uneori foarte dur. Povara aceasta se face nevăzută în luna martie. Așa că, dragă Capricorn, ai liber la fantezii și relaxare.

Comentarii Facebook