ZILELE CLUJULUI: Concertul Iris din Piata Unirii, urmarit de 12.000 de oameni - VIDEO LIVE piesa Baby


Concertul Iris a fost fost pana acum cel mai intens moment de la Zilele Clujului. Faimoasa trupa a adunat in Piata Unirii din Cluj-Napoca 12.000 de persoane.

Cristi Minculescu a urcat pe scena alaturi de colegii lui la ora 21.30 si a oferit un spectacol pe cinste. Formatia Iris a cantat melodiile arhicunoscute si fredonate, iar clujenii au raspuns asa cum o fac de fiecare data: au aprins brichetele si au cantat alaturi de membrii trupei rock.

Clujenii s-au strans in Piata Unirii in numar mare inca de la ora 18.00 si au asistat in prima faza la concertul sustinut de Andreea Banica, iar apoi la cel al trupei Semnal M, care multora le-a trezit amintiri placute din tinerete.

Cristi Minculescu s-a declarat impresionat de atmosfera din Piata Unirii si spus ca la Cluj gaseste cel mai bun public din tara. Piasa "Baby" a "luminat" Piata de la sutele de brichete aprinse de cei prezenti in centrul orasului, dar si celelalte melodii marca Iris au fost apreciate.

Pentru ziua de duminica, in Piata Unirii, este programata Gala Operelor Clujene, unde corurile si orchestra Operei Nationale Romane si a Operei Maghiare vor sustine, in premiera, un concert comun.

 

Vezi si...

ZILELE CLUJULUI: Semnal M a cantat in Piata Unirii, iar Stefan Boldijar a anuntat un nou album - VIDEO

ZILELE CLUJULUI. Vezi programul zilei de duminica

Comentarii Facebook