Duminica 27 Noiembrie

Zile cu dans, muzică și spectacole pentru copii la Iulius Mall Cluj (P)


Iulius Mall Cluj sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului printr-o agendă încărcată de evenimente dedicate prichindeilor. Cei mici se vor bucura de trei zile cu numeroase surprize şi spectacole care să le aducă zâmbete.

Pentru ca cei mici să sărbătorească Ziua Internaţională a Copilului aşa cum îşi doresc, Iulius Mall Cluj le-a pregătit evenimente distractive şi în week-end. Sâmbătă, 30 mai 2015, toţi năzdrăvanii sunt invitaţi la spectacolul „Zâmbeşte, Copile!”, organizat în parteneriat cu Palatul Copiilor Cluj. De la ora 11.00, cei mai talentaţi prichindei vor urca pe scena din Atrium, singuri sau în grup, impresionând publicul cu vocea şi mişcările lor. Micii artişti sunt membri ai cluburilor muzical-artistice şi vor să sărbătorească Ziua Copilului prin pasiunile lor.

Sâmbătă este timpul ca petrecerea să prindă contur. De la ora 12.00, Iulius Mall Cluj îi aşteaptă pe ştrengari la Kids Fashion Days. Cei mici vor fi răsfăţaţi cu prezentări de modă Dressing Room şi Outwear/Smuggler în tendinţele momentului, pentru a-şi putea alege ţinute colorate şi în ton cu veselia lor. Spectacolul fashion va fi completat cu un program de dans oferit de trupa T-Dance, mişcările lor putându-i inspira şi pe copiii pasionaţi de ritmuri. Mai mult, prichindeii se vor putea întâlni şi cu un invitat foarte amuzant - clovnul pregătit cu farse haioase, care le va oferi animăluţe realizate din baloane şi picturi pe faţă, după personajele lor preferate. Cei pentru care lumea copilăriei este în culori vor putea participa la un work-shop de desene, oferit de Cheia - Săpun Românesc Tradiţional.

Pe 1 iunie, toţi copiii îşi aniversează ziua prin muzică. Iulius Mall Cluj găzduieşte finala competiţiei „Let`s Rock the School”. Concursul este organizat de Rock Academy, adresându-se copiilor şi tinerilor pasionaţi de ritmurile pop-rock. Competiţia se desfăşoară pe două categorii de vârstă: juniori (7-12 ani) şi seniori (13-18 ani). În urma finalei vor fi selectaţi cei mai buni instrumentişti (chitară, chitară bass, percuţie şi clape) şi interpreţi din şcolile clujene, care îşi doresc să facă parte dintr-o trupă pop-rock. Câştigătorii care vor cuceri scena vor fi anunţaţi în cadrul unui spectacol susţinut de trupe rock şi pop-rock consacrate din Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook