Luni 6 Februarie

Weekend-ul își aduce Global Village și petrecere Daydreaming, la Iulius Mall Cluj


Începutul de week-end aduce noi evenimente dedicate celor care preferă să își petreacă timpul în aer liber. Iulius Parc va găzdui o nouă ediție a incursiunii multiculturale Global Village și o petrecere marca Daydreaming.

Vineri, 8 iulie 2016, de la ora 15.00, Iulius Parc se transformă într-un Global Village. La această ediţie, cei care vor să descopere culturile altor popoare vor putea călători, preț de câteva ore, în 20 de țări simultan. Cei prezenți în Iulius Parc vor putea afla despre tradițiile din diferite colțuri ale lumii, prezentate de studenți străini din țări precum: Egipt, Turcia, China, Indonezia, India, Hong Kong, Arabia Saudită, Pakistan, Norvegia, Polonia, Mexic, Columbia, Vietnam, Brazilia, Serbia și Singapore. Tinerii îi vor încânta pe curioși cu obiceiuri reprezentative zonelor din care provin, muzica şi dansurile specifice, dar şi cu mâncăruri tradiţionale. Global Village este organizat de AIESEC, cea mai mare asociaţie internaţională de tineri din lume. Este un eveniment menit să promoveze multiculturalismul, diversitatea şi să înlăture orice stereotipuri.

Sâmbătă va fi o zi dedicată muzicii. De la ora 16.00, Iulius Parc va găzdui evenimentul LakeDreaming, o petrecere marca Daydreaming Experience. Startul distracției va fi dat pe ponton, intrarea la cea mai cool petrecere a sfârșitului de săptămână fiind liberă. Atmosfera relaxantă va fi acompaniată cu muzică groovy, invitați la eveniment fiind DJ-ii Danaga, Marwan și Akos. Clujenii dornici să asculte muzică bună și să se bucure de o zi însorită de vară în aer liber sunt așteptați pe 9 iulie, în Iulius Parc.

Comentarii Facebook