Vreme capricioasa: Abia la sfarsitul saptamanii viitoare vine vara la Cluj! Pana atunci...nori si ploaie!


Vremea la Cluj este din ce in ce mai capricioasa si va continua cu nori si ploaie pana saptamana viitoare. Chiar daca in unele zile mai apare soarele ici-colo, vremea buna va avea doar aspect izolat. Per total: nori si ploaie.

Daca in cursul diminetii de astazi am avut parte de putin soare, dupa-amiaza norii vor fi iarasi omniprezenti pe cerul Clujului, iar temperatura nu va trece de 23 de grade.

Maine vremea va fi copie la indigo, iar sambata ploile vor cadea din nou in abundenta si vom avea parte de cel mult 26 de grade Celsius.

Duminica, ploile se restrag, dar norii raman deasupra Clujului, iar temperatura mai scade cu doua grade.

Luni, 28 iunie, soarele isi face putin aparitia si mercurul din termometre urca spectaculos pana la 28 de grade. Doar pana marti, insa, cand aversele isi fac din nou aparitia si temperatura scade pana la 24 de grade. Miercuri si joi tot perioade insorite, strabatute de averse, dar temperaturile sunt categoric de vara: 28, respective 29 de grade Celsius.

De vineri, 2 iulie, insa, vara se instaleaza , in sfarsit la Cluj. De atunci incepe efectiv vremea buna, insorita, cu temperaturi situate in jurul valorii de 30 de grade. Timp de o sapatamana, nicio schimbare nu se anunta.

Comentarii Facebook