Vrei să te machiezi ca un manechin al Victoria's Secret. AFLĂ aici secretele

 

VICTORIA'S SECRET. Daca o mica parte din tine se uita cu putina ciuda la fotomodelele de la Victoria’s Secret si isi doreste sa arate ca ele, ar trebui sa stii ca exista metode foarte simple pentru a arata sclipitor, ca si ele. Si nu numai in costum de baie Victoria’s Secret.

 

VICTORIA'S SECRET. In primul rand, trebuie sa tratezi special fiecare portiune a fetei tale si sa abordezi un stil de machiaj cat se poate de natural si glamm in acelas timp.

 

MACHIAJ VICTORIA'S SECRET pentru BUZE

 

 

Este important sa folosesti doua straturi de ruj pentru a acoperi buzele si apoi sa mai adaugi un strat de gloss, insa cat se poate de subtire. Cu un creion de culoarea pielii, da-le si contur si astfel vei obtine un efect de buze pline si senzuale.

 

MACHIAJ VICTORIA'S SECRET pentru OCHI

 

 

Machiajul ochilor se realizeaza in primul rand din umbre, folosind culori apropiate tenului tau. Intareste cu aceste culori linia ochilor de sub sprancene si da contur intregului ochi cu un creion de ochi. Astfel, vei da impresia ca ai ochii mari si adanci. Totodata. trebuie sa folosesti un rimell gros, negru, pe care sa-l aplici doar intr-un singur strat pe gene.

 

VEZI mai multe pe lyla.ro.

Comentarii Facebook