Sambata 4 Februarie

VOCEA ROMÂNIEI și-a desemnat finaliștii. Vezi aici cine sunt aceștia


În semifinala de vineri seară, 8 concurenți s-au luptat pentru o șansă de a câștiga titlul de Vocea României și marele premiu de 100.000 de euro.

Cei opt concurenţi care au ajuns în semifinală sunt: Silviu Paşca şi Tibi Scobiola, din echipa lui Smiley; Laurian Manta şi Julie Mayaya, din echipa lui Horia Brenciu; Feli Donose şi Vizi Imre, din echipa lui Marius Moga; Cristi Nistor şi Ciprian Teodorescu, din echipa Loredanei.

Pentru a trece mai departe, în finala show-ului, concurenții au trebuit să impresioneze publicul interpretând două melodii, printre care și câte un duet cu foștii concureți de anul trecut.

Vizi Imre a cântat cu Oana Radu, Fely Donose cu Cristian Sanda, Tibi Scobiola cu Ştefan Stan, câştigătorul sezonului trecut, Silviu Paşca va cânta alături de Cătălin Dobre, Julie Mayaya cu Irina Tănase, Laurian Manta cu Iuliana Puşchilă, Cristi Nistor cu Dragoş Chircu, iar Ciprian Teodorescu va face echipă cu Iulian Canaf.


În urma voturilor telespectatorilor, iată care sunt finaliștii concursului:

Din echipa lui Smiley, câştigătorul a fost desemnat Tibi Scobiola, care a primit 60 la sută din voturi, în timp ce Silviu Paşca a fost votat de 40 la sută.

Din echipa lui Horia Brenciu a mers în finală Julie Mayaya, aleasă cu 67 la sută de procente, în detrimentul lui Laurian Manta.

A urmat echipa Loredanei, finalistul fiind desemnat Cristi Nistor, cu un scor zdrobitor de 82 la sută, în dauna lui Ciprian Teodorescu.

Din echipa lui Marius Moga, merge în finală Vizi Imre, cu un total de 64 la sută. Fely Donose a fost eliminată în semifinale.


Marea finală va avea loc pe 26 decembrie, a doua zi de Crăciun.

Comentarii Facebook