Viziteaza primul targ de turism exclusiv on-line TravelExpo 2010 si poti castiga o vacanta de vis la Viena, Praga, Disneyland sau in Spania

 

Primul targ de turism exclusiv on line a inceput astazi. Chiar daca sunteti un simplu vizitator puteti castiga o vacanta de 7 zile pe Costa del Sol, 5 bilete de intrare la Disneyland, o excursie la Targul de Craciun de la Viena sau un week-end la Praga. 

 

Tot ce trebuie sa faceti este sa participati la targul virtual Travel Expo, organizat de Perfect Tour pe care il gasiti la adresa AICI!


TravelExpo este un spatiu virtual in care vizitatorii gasesc standuri persoanlizate pe tipuri de vacante, sali de worshopuri si seminarii, precum si zona de lounge, unde pot sta la chat pe forumul targului.

 

Veti gasi standuri expozitionale din care veti afla informatii despre oferte de turism pentru care in mod normal ar fi trebuit sa parcurgeti peste 1000 mp: vacante la ski, revelioane, vacante exotice, croaziere, calatorii cu trenul, bilete de avion, vacante sociale si de seniori, vacante "adults-only" sau vacante pentru familiile cu copii si tabere, preziceri zodiacale de calatorie, vacante exclusiviste, tururi culturale sau tematice, business travel, informatii diverse despre calatorii, discounturi, premii si chiar invitati surpriza.

 

Daca nu stiti unde ar fi cel mai bine sa va petreceti vacanta, puteti folosi brosurile care va stau la dispozitie cu sfaturi si consultanta oferite de cei mai buni specialisti din Romania si din strainatate.

 

Dupa completarea formularului de inscriere, fiecare participant poate descarca instant un voucher cu reducere de 25 euro pentru orice oferta turistica achizitionata pana pe 15 decembrie 2010.

 

Doar prin simpla participare la TravelExpo veti intra automat in tragerea la sorti care va avea loc in 18 octombrie, cand veti putea castiga unul dintre premiile puse in joc. 

 

Primul targ exclusiv on line se va incheia in 16 octombrie.

Comentarii Facebook