VIDEO - Suma uriaşă pe care un turist canadian a plătit-o pentru doi mici: „Sunt de cinci ori mai scumpi decât ar trebui”


Doi canadieni, veniți în vacanță în România, s-au despărțit de țara noastră cu un gust amar. Turiștii au plătit un preț uriaș pentru doi mici, comandați de la un restaurant din Aeroportul Otopeni. 

Steve și Ivana sunt un cuplu de canadieni plecați într-un periplu prin lume. Cei doi au vizitat mai multe țări și au documentat totul prin intermediul unei camere video. Aflați de câteva zile în România, cei doi au decis că e momentul să se îndrepte spre următoarea destinație: Brazilia. Ajunşi în Aeroportul Otopeni, au avut parte de o surpriză neplăcută.

Meniu „consistent” de 53 de lei 

Steve a fost fascinat de bucătăria tradițională românească. Cel mai mult i-au plăcut micii, așa că fix înainte să se îmbarce în avion a vrut să mai guste încă odată micii românești. A mers la un restaurant din aeroportul și și-a comandat doi mici, muștar, cartofi prăjiți și o apă. Pentru acest „meniu consistent” a plătit exorbitanta sumă de 53 de ani. 

După cum se pare, mi-am luat țeapă. Ivana, nu o să îți vină să crezi prețul. 14 lei un mic. 53 de lei pentru doi mici, cartofi prăjiți și apă. Ar fi bine să fie cei mai buni mici pe care i-am mâncat în viața mea. Măcar mi-au dat și muștar. Ultimii mici mâncați în România, să vedem: mmmm, au meritat fiecare leu, sunt foarte buni. Să fim onești, sunt prea scumpi, dar până și micii din aeroport sunt buni aici. E și prima dată când mănânc mici la micul dejun. Sunt de cinci ori mai scumpi decât ar trebui. Exagerez, dar pe stradă un mic e patru lei, aici e 14”, a declarat Steve. 

Această experiență neplăcută nu le-a „șters” celor doi canadieni amintirea frumoasă pe care le-a lăsat-o România și s-au despărțit de țara noastră cu zâmbetul pe buze. 

Sursa foto: Captură foto You Tube

Comentarii Facebook