VIDEO - Concertul Iron Maiden de la Cluj a fost incendiar, dar prea scurt pentru miile de rockeri veniti din toata Europa. Voua cum vi s-a parut?


Iron Maiden a oferit la Cluj un show pe cinste, dar prea scurt, spun unii rockeri care au asistat la concert. Britanicii au urcat pe scena cu cateva minute inainte de ora 21.00, dupa ce atmosfera a fost incalzita de Cargo.

Concertul a fost inceput cu piesa "The Wicker Man", dar cel mai savurat moment a fost cel in care Bruce Dickindon a cantat "Fear of the dark", melodie dupa care a intrat in scena si monstrul Eddie.

Atmosfera din debutul concertului a fost "amortita", dar Bruce Dickinson i-a bagat in priza pe roakeri: "How the f**k are you, Romania? We are for the first time in Transylvania. We feel great!", a tunat la microfon artistul.

Unii spectatori au plecat inainte de terminarea concertului pentru ca in zona a fost nebunie in ceea ce priveste parcarile si oamenii si-au lasat masinile la cativa kilometri distanta.

 

"Plecam ca nu avem ce face. Nu vrem sa prindem nebunia cand pelaca toata marea asta de oameni. A fost incredibil, dar este un minus la parcare si la locul unde a fost tinut concertul. Trebuia facut totul pe un stadion", a spus Paul Mangor, din Hunedoara.

Concertul s-a terminat in jurul orei 22.30, cand Bruce Dickinson le-a spus rockerilor "Thank you and good night!" si luminile pe scena s-au stins, cu toate ca spectatorii au cerut un Bis.

Trupa Iron Maiden va pleca de pe Aeroportul International din Cluj spre Budapesta in jurul orei 23.00.

 

Foto: Marian Vulpe/ Vom reveni cu imagini de la concert

Comentarii Facebook