Vezi spoof-ul clujean "Furazolidop" înscris în competiţia "Grand Spoof 2012"


Clipul "Furazolidon - Starea Civilă" a fost realizat de o echipă de 5 tineri, al căror scop a fost "să stârnească râsul tuturor". Clipul este înscris în singura competiţie de parodiat reclame din România.


"Iniţial am conceput spoof-ul în luna mai, pentru festivalul de publicitate organizat de Facultatea de Ştiinte Politice, Administrative şi ale Comunicării.


Am avut vreo 2 zile la dispoziţie să găsim o idee bună de spoof, iar unul dintre colegii mei a venit cu ideea de "furazolidop", iar asta ni s-a părut tuturor ca fiind cea mai bună. Scenariul pot spune că l-am dezvoltat pe loc, la unul dintre colegii mei în apartament. După fiecare cadru filmat, ne venea o idee pentru următorul", a spus pentru Ştiri de Cluj, Denisa Surdu, membru al echipei realizatoare. 

De asemenea, Denisa a mărturisit că distracţia din timpul filmărilor a fost una pe măsură: "filmarea a durat câteva ore, timp în care ne-am distrat probabil mai tare decât la un party [:)]. Ideea era să facem ceva amuzant, care să stârnească râsul tuturor, iar în mare parte cred că ne-am atins scopul".

 

"Toţi suntem colegi la publicitate în anul 2. Eu şi cu Vlad am făcut Politehnica înainte de a ne înscrie la Publicitate, dar la specializări diferite. În timpul filmărilor ne-am distrat foarte tare, dar probabil că îţi dai şi tu seama că era greu să rămâi serios, având în vedere ce cadre filmam. [:P] Un moment simpatic a fost atunci când Abi s-a urcat în pat lângă Denisa ca să ne arate cum ar trebui să stea Andrei. Din păcate, acele imagini nu le-am imortalizat, poate o mai puneam de un spoof", ne-a mărturisit Virgil Şuteu, membru al echipei.

Primele cadre au fost filmate în localul Zorki Caffe, la etaj.

"Nu mai ştiu exact cum am ajuns la conceptul final, dar ştiu că Vlad a venit cu ideea de pronoşag. Virgil şi Abi au fost cei cu capul pe umeri şi au pus proiectul pe picioare, iar eu m-am ocupat de partea video şi mai puţin de creaţie", ne-a spus Andre Roşca.


Echipa este formată din Roşca Andrei, Surdu Denisa, Şuteu Virgil, Mariasiu Vlad şi Albu Abigel.


Click AICI pentru a vota spoof-ul. Votarea este posibilă până în data de 8 august.

 

Anca Baciu

 

Votează CLUJ, la Grand Spoof 2012! VIDEO

Comentarii Facebook