Vezi o noua dovada a povestii de dragoste dintre Angela Similea si Florin Piersic VIDEO


Fosta nora a Angelei Similea, Bianca Cristinoiu-Jones, a declarat intr-un interviu ca marea iubire a cantaretei ramane Florin Piersic, actorul cel mai iubit din Romania.

Fosta nora a cantaretei sustine ca Angela Similea a divortat de la inceputul anilor '90 de cetateanul olandez, care nu a mai suportat sa fie inselat si cu Florin Piersic, si cu Victor Surdu.

"Imediat dupa divortul de Angela, Jan ne-a vizitat in SUA pe mine si pe mama, stand la noi in casa cateva zile. Era tare suparat si tin minte ca ne-a spus urmatoarele despre motivele divortului: 'Am suportat faptul ca m-a inselat cu Florin Piersic si am inteles-o, pentru ca pe Piersic l-a iubit cel mai mult, a fost iubirea vietii ei. Dar nu mai suport acum sa ma insele din nou cu taranul asta de Surdu! imi merit soarta', se plangea Jan si avea dreptate. Marea iubire a Angelei a fost si este Florin Piersic!", a povestit Bianca, citata de libertatea.ro.

Despre Florin Piersic si Angela Similea s-a spus ca au avut o relatie de dragoste in anii '80, cand au realizat si cateva duete in emisiunile de divertisment difuzate de TVR.

Actorul a recunoscut la postul Jurnal TV, din Chisinau, ca a iubit-o pe Angela Similea. "Nu am avut un amor cu ea ca sa doresc sa ma despart de sotia mea de atunci, Anna Szeles. Eu am iubit-o pe Angela si am avut unele momente in care am simtit ca ea ar fi facut orice ca sa ramana cu mine", a spous Piersic.

Si Angela Similea a facut unele dezvaluiri in cartea biografica "Angela - cantec si ruga", scrisa de Smaranda Jelescu. "Florin era cu adevarat superb. Avea o frumusete de Fat-Frumos, departe de a fi efeminat. (...) Ceea ce am inteles eu repede langa el este ca 'daca esti fluture' te-ai ars. Nu voiam sa ma ard... M-am straduit sa raman si eu o 'lampa'. Dar am creat un cuplu. Pe scena, la televizor, in turnee. Mi-amintesc ca Anna Szeles, sotia lui, a suferit mult. Cel putin in meserie. Ei doi erau frumosi, erau talentati, dar, cand am intervenit eu, s-a intamplat un lucru la urma urmei normal. Adica, eram doi romani inalti, frumosi si celebri, eram un cuplu adevarat", a povestit Angela Similea.

Comentarii Facebook