Vezi nouă statistici interesante despre sex


Iată statistici despre sex  pe care cu siguranţă le vei găsi surprinzătoare:

Eşti infectat(ă)?

Cel puţin 50% dintre bărbaţii şi femeile activi sexual vor fi infectaţi cu HPV la un moment dat din viaţă. HPV sau virusul papiloma uman vine în ambele forme – uşoare sau periculoase.  În formă uşoară HPV poate cauza negi genitali, iar în formă gravă poate cauza cancer la colul uterin dar şi alte forme de cancer. În 90% dintre cazuri sistemul imunitar va învinge HPV în maximum 2 ani.

Câţi parteneri/Câte partenere sexuali/sexuale ai avut?

Care sunt cifrele tale? Potrivit unui sondaj la care au adulţi cu vârste între 20 şi 59 de ani, femeile au o medie de 4 parteneri de-a lungul vieţii, în timp ce bărbaţii au, aproximativ, 7 iubite.

Prietenie cu beneficii

Aproximativ două treimi dintre studenţi au fost implicaţi într-o relaţie de prietenie cu beneficii. Mai mult de jumătate dintre cei care au făcut sex cu un/o amic/ă au spus că au fost angajaţi în toate formele de sex; 22.7% au spus că au practicat doar sex vaginal, în vreme ce 8% dintre ei au mărturisit că au făcut totul, mai puţin sex vaginal.

Ai avut orgasm la fiecare partidă de amor?

În vreme ce 75% dintre bărbaţi ajung la orgasm în timpul partidelor de sex, numai 29% dintre femei au spus acelaşi lucru. În plus, cele mai multe dintre femei nu pot ajunge la orgasm numai prin sex vaginal, ele au nevoie de stimulare manuală a clitorisului.

Citeşte mai multe aici

Comentarii Facebook