VEZI Horoscopul Politicienilor: Va fi un an dinamic si tumultos


Anul 2011 va fi unul dinamic si tumultuos pentru politicienii romani. Basescu va avea probleme de sanatate, Mircea Geoana, impliniri, iar Emil Boc va fi in defensiva.

Potrivit realitatea.net, astrologul Maria Sarbu a precizat ca presedintele Romaniei, Traian Basescu, nascut in luna noiembrie, ar putea avea probleme de sanatate. "Scorpionii au anumite situatii in 2011 legate de imprumuturi, mare atentie, de sanatate,internari in special, anumite vesti, poate nu foarte buna cu sanatatea proprie", a spus Maria Sarbu.

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, este "pandit" de impliniri in 2011. "Pentru raci, 2011 este un an exceptional din punct de vedere interior, sufleteste. Rugamintea mea este sa fiti mai stransi la punga pentru ca aveti de luat niste decizii in toamna", a declarat astrologul.

Nativii din Fecioara, precum premierul Emil Boc, au unele temeri de trecut, dar ii asteapta si unele castiguri. "Vor exista niste schimbari la persoanele apropiate si la dumneavostra se prevede fie inmultirea familiei, fie un castig in ianuarie", a mai spus Maria Sarbu.

Elene Udrea este si ea panduta de probleme de sanatate. "Capricornii, atentie si dumneavoastra la sanatate, atentie de asemenea daca sunteti singuri, fiti deschisi, in primavara sau toamna va gasiti perechea. Foarte mare atentie la personalitate, la ceea ce tine de voi insiva, la interior, la temperament", a mai afirmat Maria Sarbu.

Poporul roman trebuie sa se astepte la prosperitate abia din a doua jumatate a anul 2011, sustin astrologii.

Comentarii Facebook