Vezi explicatia numarului de mentalism cu care Cristian Gog a castigat "Romanii au talent"

Clujeanul a avut o "premonitie" cu privire la raspunsurile pe care membrii juriului le vor da la intrebarea "Ce se afla in aceasta servieta ? ".

 

Secretele acestui numar de senzatie au fost dezvaluite de un site de specialitate.


Potrivit site-ului www.trucurimagice.com mentalistul a folosit trei lucruri in realizarea magiei:

- un plic preparat, cu o taietura in partea din spate, cel din servieta, cu doi nasturi
- un complice , persoana care la un moment dat aduce o masa in emisiune
- masa preparata cu un locas secret in tablie


Dupa ce a aflat raspunsurile celor trei membri ai juriului la intrebarea "Ce se afla in aceasta servieta?", Cristian Gog a trecut la un alt numar (cel cu oprirea inimii), pentru a acorda timp complicelui sau sa scrie raspunsurile pe trei foi, sa le introduca in plicul mic (cel cu semn de intrebare), iar plicul in locasul secret din tablia mesei.


La terminarea momentului cu oprirea inimii, mentalistul cere aducerea mesei, El deschide servieta si arata publicului plicul cu nasturi. Ceea ce nu se vede este ca plicul din servieta are o taietura in spate , in asa fel incat prin el sa poata fi "extras" plicul mic, cu raspunsurile membrilor juriului.


Gog aseaza plicul cu nasuri scos din servieta pe masa, peste plicul mic, cu raspunsurile si merge sa arate publicului servieta goala. La intoarcere, ia nu doar plicul cu nasturi , ci pe ambele deodata dupa care scoate plicul mic aparent din interiorul celuilalt, folosindu-se de taietura de pe spatele acestuia.


Vezi toate detaliile explicatiei AICI.

 

Comentarii Facebook