Duminica 28 Aprilie

Vedetele au făcut „parada” modei la UNTOLD 2022. Luxul și opulența au fost la ele acasă


Celebritățile autohtone s-au îmbrăcat senzațional pentru festivalul UNTOLD 2022. Luxul și opulența nu ai lipsit din atmosfera celor patru zile de UNTOLD Festival. Ținutele și accesoriile pe care le-au etalat vedetele la festival ajung și la mii de euro. 

Alina Ceușan, Alexia Eram și Ioana Grama au făcut senzație la eveniment alături de alte vedete, mai ales cu ținutele pe care au ales să le poarte la concerte. Nici piesele de lux nu le-au lipsit din garderobă așa că au venit la festival cu ce au avut mai bun. De la corsete la sclipici, la pantofi cu toc sau bocanci comozi și până la coafuri bazate pe strălucire și cozi împletite extrem de colorate, toate acestea au fost pe lista vedetelor autohtone care au venit Cluj, la distracție, scrie wowbiz.ro. 

Vloggerița Alina Ceușan a făcut senzație chiar înainte de festival

Ceușan a postat în mediul online o imagine cu ea, îmbrăcată într-o ținută extravagantă, formată dintr-un corset din piele și o pereche de pantaloni albi, evazați. În picioare a avut o pereche de pantofi de 1.200 de euro, marca cunoscută printre iubitoarele de fashion. Coafura însă a atras cu siguranță toate privirile.

alina.jpeg

Alexia Eram a purtat culori neon la concertul lui Mario Fresh

În acest weekend a cântat la Cluj și Mario Fresh, fiind unul dintre invitații de la festival. Iubita artistului nu putea lipsi de la concert, iar pentru eveniment a ales să poarte culori neon. Alexia a luat o salopetă cu pantaloni scurți, extrem de provocatoare, pe care a asortat-o cu o coadă împletită lungă. Peste 25.000 de like-uri a strâns fiica Andreei Esca la postarea de pe Instagram, acolo unde le-a arătat fanilor și ținuta pe care a purtat-o.

alexia.jpeg

Ioana Grama, accesorii de mii de euro

Influencerița Ioana Grama a strigat și ea „prezent” la evenimentul din orașul în care locuiește. Vloggerița a purtat o rochie gri, lejeră și ideală pentru un festival, dar și o geantă de lux. Ioana și-a asortat ținuta cu o geantă de mii de euro. Poșete în cauză este produsul unei cunoscute case de lux, prețul ei ajungând până la 3.000 de euro, scrie WOWbiz.ro. 

ioana.jpeg

Cătălin Botezatu, comparat la Untold de fani cu un ”sudor”

Cătălin Botezatu a purtat ținute neconvenționale la Untold 2022, pentru a părea cât mai tânăr posibil. Cu mult stil, Bote le-a făcut concurență artiștilor de pe scenă, la capitolul ținută. 

Cătălin Botezatu a purtat o cămașă colorată, cu un lanț de aur, cu medalion masiv, pantaloni scurți negri, lucioși și o pereche de bocanci negri. Ochelarii de ”sudor”, așa cum au comentat fanii, au fost cireașa de pe tort. Creați de celebrul brand Gucci, ochelarii au costat 2.000 de euro.

cătă.jpeg

Comentarii Facebook