"Vals”, cea mai difuzata piesa a anului 2018

 

Smiley e pe VALs, iar piesa lui este cea mai difuzată în 2018.

 

Lansata la finalul lui 2017, "Vals", penultimul single din seria celor 10 confesiuni muzicale pe care artistul le-a oferit fanilor in cadrul proiectului aniversar #Smiley10, a devenit cea mai difuzata piesa la radio, conform Media Forest, cu peste 3.800 de play-uri si peste 30 de milioane de vizualizari pe YouTube. Single-ul este disponibil pe toate platformele digitale precum Spotify sau iTunes.

 

Pentru al patrulea an consecutiv, Smiley revine pe scena Arenelor Romane pentru “Confesiune”, concert ce poarta numele si celui mai recent material discografic al artistului. Evenimentul are loc pe 2 iunie, incepand cu ora 19:00 si este organizat de HaHaHa Production si BestMusic, in parteneriat cu Cat Music. Pentru a-si rasplati fanii, Smiley si Cat Music ii invita pe acestia sa intre in gasca artistului! Cei care doresc sa mearga la “Confensiune”, se pot inscrie pe catmusic.ME. Tot ce trebuie sa faca e sa completeze formularul si sa dea follow playlist-ului Romanian HITS 2018 din Spotify, si pot castiga 45 de invitatii duble la concert. In plus, primii cinci norocosi care se inscriu in concurs primesc automat 5 invitatii duble.

 

La inceputul acestui an, Smiley le-a facut fanilor sai o noua surpriza si, impreuna cu Feli, a realizat un duet emotionant: o varianta speciala a piesei "Vals", ce a depasit deja 21 de milioane de vizualizari pe YouTube. Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie 2017 cu piesa-manifest “Flori de plastic”, al carei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animatie, este primul de acest gen lansat de Smiley. Aceasta a fost urmata de single-ul “De unde vii la ora asta?”, care a facut performanta de a strange un milion de vizualizari pe YouTube in prima zi si aproape 54 de milioane pana in prezent. “Domnu’ Smiley”, o piesa funk in care Smiley isi canta refrenul vietii, “Sa-mi fie vara”, “Rara” si “O alta ea”, „Ce ma fac cu tine de azi”, featuring cu Guess Who, „Pierdut printre femei”, „Vals” si “O poveste” au completat lista de piese lansate in cele zece luni ale proiectului #Smiley10, o confesiune muzicala multimedia, un maraton de lansari si inovatii care s-a intins pe parcursului unui an si a culminat cu o lansare de album, al patrulea din cariera solo a artistului.

Comentarii Facebook