Vineri 30 Septembrie

Untold 2016 - Câți oameni au participat la cele patru zile de festival

 

UNTOLD 2016 a adunat la Cluj-Napoca zeci de mii de oameni în fiecare zi a festivalului. 

 

Cifrele totale de audiență, pentru cele 4 zile, arată că la Untold au participat peste 300.000 de oameni din țară și străinătate. 

 

În prima zi, pe Cluj Arena la Dimitri Vegas & Like Mike, cei mai buni DJ ai lumii, au intrat 70.000 de fani. În prima zi pe scena principală și Faithless care au fost prezenți pentru prima dată în România de când și-au reluat activitatea muzicală. Cei doi componenți plini de notorietate, Maxi Jazz și Sister Bliss au rămași uimiți de scena iar show-ul cu care au venit la Cluj, Faithless 2.0, a beneficiat de o producție impresionantă. Două tiruri pline cu echipamente tehnice au fost folosite pe mainstage doar pentru show-ul acestora. 

 

În a doua zi, headlinerul serii, HARDWELL a facut senzație când a intrat pe Cluj Arena îmbrăcat în tricoul echipei naționale de fotbal a României, ediția specială dedicată UNTOLD, tricou inscripționat cu numele său.

 

A treia zi a fost ”Armin Van Buuren DAY”. Peste 80.000 de oameni l-au ascultat aproape 5 ore pe regele muzicii trance. Deși era programat să coboare de pe scenă în jurul orei 5 dimineața, Armin Van Buuren și-a încheiat show-ul în fața publicului la ora 7.00, moment în care a îngenunchiat în fața festivalierilor.

 

Ultima zi a festivalului a fost dominată de AFROJACK și MARTIN GARRIX. Copilul minune al muzicii EDM, Martin Garrix a fost pentru prima dată în România și s-a declarat impresionat de publicul extraordinar pe care l-a găsit aici dar și de line-up-ul festivalului. Peste 75.000 de festivalieri s-au bucurat în ultima zi a festivalului și de spectacolul de închidere. 

Comentarii Facebook