Luni 30 Ianuarie

Unicul studio din România care imprimă amintiri tridimensionale, 3D MINI ME, în Iulius Mall Cluj (P)Vrei să păstrezi o amintire a unui moment important pentru tine mai mult decât printr-o fotografie sau să oferi un cadou cu adevărat unic? La Iulius Mall Cluj găsești locul ideal pentru ca dorința ta să devină realitate tridimensională. 3D Mini Me este singurul studio 3D din România, care oferă o nouă dimensiune amintirilor tale.

Vineri, 5 mai 2017, în Iulius Mall Cluj s-a inaugurat 3D Mini Me, unicul studio din țară care folosește fotogrammetria și tehnologia de imprimare 3D. Astfel, cei care își doresc să imortalizeze cele mai importante momente și persoane din viața lor într-o manieră mai realistă decât printr-o fotografie pot opta pentru serviciile revoluționare ale studioului 3D Mini Me, de la etajul Iulius Mall Cluj. Mai exact, aici își pot realiza propriile miniaturi sau pe cele ale persoanelor dragi lor, care să dureze în timp. Astfel, vor avea copia lor fidelă, cu o dimensiuni între 6 și 35 de cm.

Practic, o ședință foto la 360 de grade în studioul profesional special amenajat al 3D Mini Me, din Iulius Mall, va surprinde fiecare detaliu, cu ajutorul a peste 100 de camere amplasate în toate unghiurile, care se declanșează simultan. Pentru succesul etapei, cei interesați trebuie să respecte indicațiile pentru sesiunea foto, disponibile pe site-ul www.3dminime.ro. Fotogrammele obținute prind viață cu ajutorul unor programe de grafică tridimensională și a unei imprimante profesionale, de înaltă precizie, care poate să redea până la 390.000 de culori. La final, clienții vor avea propria lor statuetă sau a persoanelor dragi.

Cu ocazia inaugurării, studioul din Iulius Mall Cluj le propune celor care vor să experimenteze tehnologia 3D Mini Me un concurs. Până pe 12 mai 2017, clujenii de toate vârstele sunt provocați să se îmbrace cu ținute cât mai originale și colorate și să participe la o ședință foto 3D gratuită, care oferă șansa câștigării, prin tragere la sorți, a unuia dintre cele trei premii, care constau în miniaturi personalizate.

Comentarii Facebook