Un tânăr susține că are o relaţie cu propria maşină: „Îmi place să mă aplec peste capotă”


Un tânăr din SUA susţine că este într-o relaţie cu propriul autoturism. Povestea bizară de dragoste dintre cei doi a ajuns și în presa americană.

Cunoscut sub numele de Nathaniel, tânărul de 37 de ani din Arkansas a şocat pe toată lumea atunci când a mărturisit că este îndrăgostit de propria lui maşină, un Chevy Monte Carlo din 1998, scrie New York Post.

Şoferul a dezvăluit că a avut o relaţie aparte cu autoturismul săi în anul 2012, când a apărut într-un episod al unei emisiuni numită „My strange addiction" (Dependenţa mea ciudată). Imaginile de atunci au devenit acum virale şi sunt postate pe reţelele de socializare, făcând înconjurul lumii, notează sursa citată. 

Îmi place să mă aplec peste apărătoare și peste capotă și să mă apăs pe el. Una dintre cele mai îndrăzneţe poziţii este ca eu să fiu sub el”, a spus Nathaniel despre modul în care se iubeşte cu vehiculul său, pe care l-a catalogat ca fiind un bărbat și l-a numit cu afecțiune „Chase”.

Nathaniel suferă de obiectofilie, o afecţiune prin care indivizii dezvoltă sentimente sexuale sau romantice puternice pentru un anumit obiect neînsuflețit. Unii academicieni au teoretizat că afecțiunea ar putea fi legată de autism. Tânărul a dezvăluit că îi place, de asemenea, să stea în interiorul automobilului Chase și a fost văzut mângâind volanul vehiculului în timp ce stătea pe scaunul șoferului.

Nu știu de ce mă simt așa cum mă simt, dar știu doar că îl iubesc absolut pe Chase”, a mărturisit el. Nathaniel a dezvăluit că interesul lui pentru mașini a început când era adolescent, dar nu s-a gândit prea mult la asta inițial.

Comentarii Facebook