Un nou restaurant, cu specific mexican, s-a deschis la Iulius Mall Cluj (P)


Un nou restaurant a fost inaugurat în secțiunea de food court a Iulius Mall Cluj. Astfel, noua locație a restaurantului Pokka le propune pasionaților de gastronomia internațională savoarea exotică a mâncării mexicane.

Pofticioșii care își doresc să se delecteze cu delicatese internaționale și cei care sunt cuceriți de preparatele mexicane au la dispoziție o nouă destinație culinară în food court-ul Iulius Mall: Pokka. Clienții sunt întâmpinați cu arome aparte, oferite de condimentele specifice, combinate în rețete delicioase. În meniul Pokka, clienții găsesc preparate inspirate din bucătăria mexicană și de tip Tex-Mex (denumire folosită pentru combinația de mâncăruri din Texas și din Mexic). Astfel, gurmanzii se pot răsfăța cu renumitele tacos, burritos, quesadilla, fajitas, enchiladas și altele.

Preparatele Pokka sunt pregătite de un bucătar de origine mexicană, care a selectat 30 de rețete autentice pentru a-i surprinde și pe cei mai pretențioși pofticioși. Pentru a le oferi clienților adevărata savoare a preparatelor mexicane, sunt folosite ingrediente de cea mai bună calitate, accentul fiind pus pe sosurile și lipiile tortilla „homemade”, pregătite cu grijă.

Iubitorii bucătăriei mexicane sau simpli curioși să descopere una dintre gastronomiile internaționale sunt așteptați la Pokka, în food court-ul Iulius Mall Cluj.

Comentarii Facebook