Joi 9 Februarie

Un jurat de la Masterchef este din Cluj. Cine este Adrian Hădean?

 

Pro TV a anunțat oficial care sunt cei trei bucătari care vor face parte din juriul Masterchef: Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripcă.

 

Noul juriu răspunde dorinţelor telespectatorilor, aducȃnd pe micul ecran trei exemple de poveşti de succes, unde talentul şi ambiţia au condus la cariere impresionante în arta culinară”, se arată într-un comunicat al Pro TV.

 

Patrizia Paglieri este un chef foarte apreciat, ce deţine mai multe restaurante în Bucureşti şi Constanţa, Adrian Hădean este un cunoscut blogger culinar, realizator de emisiuni şi autor de cărţi culinare, iar Florin Scripcă a fost, de asemenea, gazda unei emisiuni TV şi este chef în cadrul unor restaurante de renume din Bucureşti.

 

Adrian Hădean lucrează de peste 15 ani în arta culinară şi a fost gazda mai multor emisiuni TV de profil, difuzate pe posturi locale şi naţionale. În 2003, el a publicat cartea ”Sare şi piper”, iar din 2004 începe mai multe stagii de pregătire profesională în bucătării din Europa (Spania, Franţa, Germania) și din Asia (Singapore, Malaezia, Thailanda), scrie paginademedia.ro.

 

Comentarii Facebook