Un fotomodel cere scaune mai mari în avioane: Nu vreau să plătesc două locuri. Daţi-mi o altă soluţie!


Un fotomodel cu milioane de fani pe reţelele sociale cere scaune mai mari în avioane, pentru a nu plăti două locuri. Aceasta nici să slăbească doar pentru a avea loc pe un scaun din avioanele comerciale.

Gracie Bon, o tânără fotomodel din Panama, urmărită de peste 4 milioane de oameni pe Instagram, şi tot de peste 4 milioane de oameni pe TikTok, a postat pe ambele reţele sociale un clip video în care cere companiilor aeriene să schimbe scaunele din avioane cu unele mai mari.

Aceasta a explicat în clipul video de pe TikTok, care a înregistrat aproape 1,5 milioane de vizualizări în trei zile, că ”suntem în anul 2024, iar corpurile se schimbă”. Datorită formelor sale plus-size, Gracie a demonstrat în clipul video că nu are loc pe un singur scaun dintr-un avion comerciale, astfel că este nevoită să îşi cumpere două bilete pentru a ocupa două scaune.

A cumpăra două bilete de avion nu-mi rezolvă problema. Avioanele sunt prea mici pentru oamenii mari. Suntem în 2024, iar corpurile se schimbă. Şi la fel ar trebui să se întâmple şi cu avioanele. Nu vreau să renunţ la a avea un fund mare pentru a încăpea într-un avion. Aşa că daţi-mi o altă soluţie sau faceţi scaunele mai mari”, a scris Gracie Bon în postarea de pe TikTok.

@graciebonr

airplanes need bigger seats

Comentarii Facebook