Un festival din Cluj anunță că se anulează ediția din 2020: ”Da, e o veste amară”


Organizatorii festivalului Music Outdoos Experience - MOX anunță că după 8 ediții, evenimentul nu se va mai desfășura și în acest an. Festivalul avea loc în luna iulie, la Coada Lacului Drăgan, Valea Drăganului, din județul Cluj.

Inițial fiind organizat la o scară mult mai mică, festivalul a cunoscut o popularitate destul de mare în ultimii ani, în 2018 biletele fiind sold-out.Însă, ediția din acest an nu va mai avea loc, organizatorii precizând că ”2020 va fi un reset”.

A fost minunat, a fost extraordinar, a fost moxific. 8 ediții care de la an la an ne-au adus pe tot mai mulți împreună. Din povești au ajuns să devină amintiri, din străini am ajuns să devenim prieteni, dintr-o excursie la munte cu cortul a crescut #MOX. Vă mulțumim tuturor pentru toate aceste experiențe pe care le-am trăit împreună, pentru fiecare minut, fiecare secundă, fiecare suflare, pentru fiecare picur de rouă și fiecare fir care s-au conectat și au scris această poveste #MusicOutdoorExperience.

Timpul trece, iar amintirile vor fi din ce în ce mai puternice pentru fiecare. A fost și este o onoare pentru noi că am reușit să vă bucurăm pe atât de mulți și că în acești ani, pentru 4 zile, am devenit parcă o familie. Probabil unu dintre cele mai frumoase sentimente pe care le simțim. Anul acesta vom lua o pauză, 2020 va fi un reset pentru noi în care ne vom aduna toate gândurile. Da, e o veste amară, dar știm că anul acesta va trece cât ai pocni din degete și că ne vom revedea parcă mâine, în 2021.

Cu toată dragostea, echipa MOX”, este mesajul transmis de organizatorii festivalului.

Comentarii Facebook