Un bărbat a sunat la 112, după ce a constatat că partenera de pe Tinder e de fapt bărbat


Polițiștii s-au confruntat din nou cu o situație ieșită din comun. Un bărbat a sunat la 112, după ce a constatat că partenera cunoscută pe aplicația de întâlniri Tinder și la care venise pentru o partidă de amor plătită, era defapt un bărbat.

Echipajul de poliție venit să lămurească situația ieșită din comun, au aflat că bărbatul nu ascunsese acest lucru pe pagina sa te Tinder, ci chiar din contră, pe profilul său, acesta a specificat că este transsexual. Imaginile cu disputa dintre cei doi au devenit virale și au fost postate pe Tik Tok. „Scrie transsexuală, știi la ce vii? Te ia cineva cu forța, cu japca?”, se justifică bărbatul trans. Bărbatul din București nu își explică incidentul și spune că el nu a bănuit nimic. 

Într-un final, pentru a liniști apele, polițiștii i-au cerut bărbatului transsexual să înapoieze suma de bani primită, înainte de începerea balamucului, partenerului său nemulțumit de experiența inedită.

Cu câteva zile în urmă, un alt bărbat din Deva, care dorea să întrețină relații sexuale extraconjugale, a sunat la un anunț de pe aplicația de matrimoniale, Publi24, însă când a ajuns la locul de întâlnire, a dat peste doi bărbați. Supărat, bărbatul a sunat la 112 să reclame nu înșelătoria, ci faptul că cei doi bărbați, despre care se spunea că ar fi gay, i-au cerut bani pentru deranj. 


Comentarii Facebook