Turnul Croitorilor: Expozitie de fotografie cu scop caritabil a jurnalistului de razboi Florin Ghioca


Primaria Cluj-Napoca in colaborare cu Asociatia "Little People" Romania, organizeaza la Turnul Croitorilor - Centru de Cultura Urbana, expozitia de fotografie "My Afghanistan", a jurnalistului de razboi Florin Ghioca.

Florin Ghioca, corespondent NATO in Afganistan, este singurul fotojurnalist roman care a fost invitat de catre National Geographic in proiectul "Kenya - The Great Migrations". A desfasurat si desfasoara campanii umanitare pentru copiii din Afganistan.

Expozitia "My Afghanistan", desfasurata sub egida FG Photography are, de asemenea, un scop umanitar. Cei care doresc, pot face donatii in cadrul acestei expozitii, iar sumele colectate vor fi utilizate pentru sustinerea Andreei Popescu, jurnalista diagnosticata cu cancer osos in luna august 2011 si care va fi supusa unei inverventii chirurgicale la Istanbul in cursul lunii octombrie.

Vernisajul are loc vineri, 7 octombrie de la ora 19.00, la Turnul Croitorilor - Centru de Cultura Urbana, de pe strada Baba Novac nr. 35.
   
Expozitia va fi deschisa pana in 19 octombrie, iar intrarea publicului va fi libera. Orarul de vizitare este de luni pana vineri, intre orele 10.00 si 20.00, iar sambata si duminica, intre orele 10.00 si 18.00.

Comentarii Facebook